Leer uw dokter beter kennen, Misha Hindriks

Actueel » Nieuwsoverzicht » Nieuwsarchief » Leer uw dokter beter kennen, Misha Hindriks


Leer uw dokter beter kennen, Misha Hindriks

Geplaatst: 9-1-2012

Heeft u een eerste afspraak met een van de specialisten, dan bent u misschien wel benieuwd met wie u straks te maken krijgt. Ziekenhuis Bernhoven is gestart met een serie filmpjes waarin de specialisten zich kort voorstellen. In de filmserie 'Wie is uw dokter?' maakt u telkens met een van onze specialisten kennis.

Heeft u een eerste afspraak met een van de specialisten, dan bent u misschien wel benieuwd met wie u straks te maken krijgt. Ziekenhuis Bernhoven is gestart met een serie filmpjes waarin de specialisten zich kort voorstellen. In de filmserie 'Wie is uw dokter?' maakt u telkens met een van onze specialisten kennis. De komende maanden verschijnen met enige regelmaat nieuwe filmpjes op onze website. Een regelmatig bezoekje aan de website bevelen we u dan ook van harte aan.

Vandaag maakt u kennis met Misha Hindriks, orthopedisch chirurg. Onder de knop ‘Wie is uw dokter’ vindt u ook de eerder opgenomen kennismakingsfilmpjes.
Ziekenhuis Bernhoven wenst u een prettige kennismaking, en heeft u vragen voor uw specialist, aarzel niet om deze te stellen. Het helpt misschien om van tevoren uw vragen op te schrijven. Uw specialist beantwoordt uw vragen met plezier.

1986 keer gelezen