Spring naar de content

Televisie

Kosten

U kunt tegen betaling gebruik maken van televisie. Bij uw bed bevindt zich een bedsideterminal. Via deze terminal kunt u televisie en, als u dat wilt een telefoon huren. Wanneer u het televisiepakker kiest, krijgt u gratis toegang tot internet. Klik op de afbeelding voor de tarieven.

Op de dag van ontslag uit het ziekenhuis wordt na uw vertrek de televisie automatisch geblokkeerd. Zowel de dag van opname als de dag van ontslag worden verrekend in de huurkosten,.

Tijdelijk blokkeren

Tijdens uw verblijf in het ziekenhuis kunt u het gebruik van de televisie voor één of meerdere dagen laten blokkeren. Gedurende de periode dat uw televisie geblokkeerd is, worden er geen huurkosten in rekening gebracht.

Laptop/Tablet/Smartphone i.v.m. internet

Gebruik maken van draadloos internet is alleen toegestaan op een laptop/tablet/smartphone wanneer deze niet wordt opgeladen. De laptop/tablet/smartphone is werkzaam op de accu/batterij. De accu van de laptop/tablet/smartphone mag niet worden opgeladen rondom het patiëntenbed, ook als het bed leeg is. Bij gebruik van een dergelijke adapter/oplader komt de patiëntveiligheid in het gedrang.

Vragen

Voor al uw vragen over de telefoon kunt u terecht bij de receptie van het ziekenhuis.