Spring naar de content

Dokter op Dinsdag @ Bernhoven: gang van zaken op de spoedeisende hulp

Geplaatst: donderdag 11 oktober 2018

Op 30 oktober gaat het tijdens Dokter op Dinsdag @ Bernhoven over de gang van zaken op de SEH en de nieuwste ontwikkelingen. De afdeling spoedeisende hulp van een ziekenhuis spreekt altijd tot de verbeelding. Het is de afdeling waar mensen terecht komen die na een acuut voorval medische hulp nodig hebben. Deze afdeling werd vroeger, en nu soms nog de ‘eerste hulp’ genoemd.

Hoe gaat het er nu aan toe op zo’n spoedeisende hulpafdeling? Wanneer kom je als patiënt terecht op die SEH? Wat betekent triage en hoe werkt dat?

Zo kennen we nu de spoedeisende hulparts, een relatief jong specialisme. Wat kan deze arts voor de patiënt betekenen? En hoe werkt dat nou met de acute opname afdeling (AOA)? Wat kunnen we zelf doen als zich een acuut probleem voordoet?

Allemaal vragen die de spoedeisende hulpartsen van Bernhoven graag beantwoorden tijdens deze avond. Een avond die behalve informatief, ook interactief beloofd te worden.

Aanmelden

Wie deze avond wil bijwonen, moet zich vooraf even aanmelden. Dat kan door het aanmeldformulier in te vullen dat op de website van Bernhoven staat: www.bernhoven.nl/formulieren/aanmeldformulier-dokter-op-dinsdag. Bellen mag ook, naar PatiëntService van het ziekenhuis, tel. 0413 - 40 29 00.

Toewijzen van plaatsen geschiedt op volgorde van binnenkomst, aanvang 19.30 uur in het restaurant.