Spring naar de content

Bernhoven opent obligatielening voor de regio

Geplaatst: dinsdag 02 juli 2019

Bernhoven houdt op 2 juli, 4 juli, 3 september en 12 september informatiebijeenkomsten over de mogelijkheid om te participeren in Bernhoven middels converteerbare obligaties uitgegeven via platform AndersFinancieren. De obligatielening Bernhoven 2019 maakt het voor (onder andere) alle inwoners in de regio mogelijk om obligatiehouder van Bernhoven te worden.

Vergroten van uw betrokkenheid

Bernhoven is uw ziekenhuis; zorg dichtbij waar met grote betrokkenheid uit liefde voor mensen de allerbeste gezondheidszorg wordt gecreëerd. Niet alleen de mensen die in Bernhoven werken voelen zich bij hun ziekenhuis betrokken. Een ziekenhuis heeft ook voor de inwoners van de regio grote betekenis, het gaat over leven en dood. Een plaats waar belangrijke gebeurtenissen in het leven plaatsvinden.

Om uw betrokkenheid tastbaar te maken, is het mogelijk om obligatiehouder te worden. De converteerbare obligatielening Bernhoven kent een looptijd van negen jaar en u ontvangt hierop jaarlijks 4% rente. De minimale inleg is 500 euro. Op de obligatielening zit een conversieplicht. Dit betekent dat, zodra de wet het toelaat, uw inleg omgezet wordt in aandelen.

Als deelnemer dient u zich goed te realiseren dat u na conversie uw inleg niet terugkrijgt, maar aandelen ontvangt. Hierdoor bent u daadwerkelijk mede-eigenaar van Bernhoven. Als de wet niet binnen negen jaar aangepast wordt, krijgt u aan het einde van de looptijd uw inleg uitbetaald.

Wilt u meer weten over wat dit precies betekent?

Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten! U bent van harte welkom op:

  • 2 juli in de raadszaal van de gemeente Oss, Raadhuislaan 2, (aanvang 19.30 uur)
  • 4 juli in de raadszaal van de gemeente Uden, Markt 145 (aanvang 19.30 uur)
  • 3 en 12 september in restaurant Bernhoven, Nistelrodeseweg 10, Uden (aanvang 19.30 uur)

Algemeen directeur Geert van den Enden geeft u graag een uitgebreide toelichting. U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomsten.

Meer informatie?  

Kijk op www.bernhoven.nl/obligatielening Hier vindt u veelgestelde vragen over de obligatielening. Op de website van AndersFinancieren (onze financieringspartner) vindt u alle overige informatie en kunt u zich inschrijven als obligatiehouder.