Spring naar de content

Denkt u graag mee over goede zorg? Dan is onze Cliëntenraad misschien iets voor u!

Geplaatst: woensdag 30 januari 2019

Voelt u zich betrokken bij ‘de zorg’ en denkt u graag mee over hoe de zorg zich in onze regio moet ontwikkelen? Dan is de Cliëntenraad van Bernhoven misschien iets voor u!

Vanzelfsprekend staat de patiënt in het middelpunt van onze aandacht. Uit liefde voor mensen creëren we de allerbeste zorg. Dat doen we graag samen met u. De Cliëntenraad is daarom een belangrijke gesprekspartner. De Cliëntenraad vertegenwoordigt de cliënten in onze regio.

De Cliëntenraad zoekt enkele enthousiaste nieuwe leden die hart hebben voor de zorg. Die oog hebben voor maatschappelijke ontwikkelingen en die kritisch en positief hun steentje willen bijdragen aan betere zorg voor en in onze regio.

Spreekt dit u aan? Kijk dan eens voor meer informatie over de Cliëntenraad op onze website. U kunt ook meteen contact opnemen met Mechie Ceelen, onze ambtelijk secretaris via 0413 – 40 38 41. Of stuur een brief met uw motivatie en CV naar Bernhoven, Cliëntenraad, t.a.v. mw. M. Ceelen, Postbus 707, 5400 AS Uden, dat mag ook via de mail: clientenraad@bernhoven.nl