Spring naar de content

Vrienden van Bernhoven in verbinding met de Maashorst Trailrun voor polikliniek oncologie

Geplaatst: vrijdag 14 februari 2020

De Stichting Vrienden van Bernhoven is een samenwerking aangegaan met de Maashorst Trailrun (5, 12 of 22 kilometer) die op zondag 5 april wordt gehouden. Goed nieuws; de deelnemers lopen samen extra euro’s bij elkaar om de nieuwe polikliniek oncologie in Bernhoven te realiseren. Rent u ook mee?

Kanker raakt en is dichtbij

Bernhoven realiseert een aparte polikliniek oncologie. Medio mei 2020 opent Bernhoven de deuren van deze polikliniek. Zorgverleners van verschillende specialismen werken samen om onze patiënten de allerbeste oncologische zorg te bieden. Voor de patiënt betekent dat: kortere wachttijden, meer gecombineerde afspraken op een dag en duidelijkere communicatie over behandelmogelijkheden. In de aankleding van de nieuwe polikliniek zoekt Bernhoven de verbinding met de natuur van de Maashorst. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe polikliniek oncologie is de ‘Ruimte van Verbinding’. Lees hier meer over de nieuwe polikliniek oncologie.

Draagt u ook een steentje bij?

Door deel te nemen aan de Maashorst Trailrun kunt u een financiële bijdrage leveren aan de nieuwe polikliniek oncologie. Er is de mogelijkheid om een vrije donatie te doen bij inschrijving. Uw bijdrage telt. Zo maken we het samen financieel mogelijk om de deze ruimte te realiseren. De eerste giften zijn binnen, maar we zijn er nog niet. Loopt u ook mee? Meld u nu aan!

Loopt u niet mee, maar wilt u wel een gift doen? Dat kan, maak dan uw bijdrage over op rekeningnummer NL 58 RABO 0125 9632 11 t.n.v. Stichting Vrienden van Bernhoven onder vermelding van ‘polikliniek oncologie’ of vraag een betaalverzoek aan.