Spring naar de content

Zorg in Bernhoven tijdens zomervakantie

Geplaatst: vrijdag 07 augustus 2020

De corona-uitbraak legde in de afgelopen maanden de gewone zorgverlening nagenoeg stil. Nu het virus iets rustiger is, is de gewone zorg weer opgestart. Op alle poliklinieken vinden weer spreekuren plaats. Uiteraard wel rekening houdend met de veiligheidsmaatregelen door corona want die gelden nog steeds. Nu de zomervakantie is begonnen heeft dat invloed op de zorg in Bernhoven.

Wat betekent dit voor u als patiënt? In de zomervakantie is er minder zorgpersoneel beschikbaar. Ook onze artsen en verpleegkundigen willen genieten van een welverdiende rust. Dit betekent dat in deze periode minder patiënten een afspraak in Bernhoven hebben, maar als u klachten heeft, moet u daar niet mee blijven rondlopen. Ga naar uw huisarts. Als het nodig is, krijgt u gewoon de zorg die u moet hebben.

In september is ons zorgpersoneel weer volledig beschikbaar. Vanaf dan plannen we weer meer afspraken in. Door de coronacrisis zijn de wachttijden opgelopen. We proberen de wachttijden zo snel mogelijk te verminderen.

Veilige zorg

We doen er alles aan onze zorgverlening zo veilig mogelijk te laten verlopen. Het corona-virus kent namelijk geen vakantie. Daarom blijven we ons houden aan de veiligheidsmaatregelen en adviezen van het RIVM.

Dus we houden 1,5 meter afstand tenzij we zorg moeten verlenen waarbij fysiek contact nodig is. U moet uw handen desinfecteren als u het ziekenhuis in komt en weer vertrekt. En we stellen u enkele vragen over uw gezondheid. Als u klachten heeft als hoesten, niezen, diarree, koorts dan blijft u thuis. Wij rekening op uw begrip en uw medewerking.