Spring naar de content

Bernhoven is vaccinatielocatie voor GGD maar prikt niet zelf

Geplaatst: maandag 20 december 2021

Door berichten in de media is wellicht de indruk gewekt dat ziekenhuizen zelf coronavaccinaties prikken. Dat is niet zo. De GGD prikt en doet dat in ziekenhuizen in de regio. Dit prikken gebeurt alléén op afspraak. Deze afspraak moeten mensen zelf maken via de website of de landelijke afsprakenlijn van de GGD.

Alleen wie bij de GGD een afspraak heeft gemaakt voor een eerste, tweede óf boostervaccinatie kan in Bernhoven terecht voor de prik. Prikken op afspraak in Bernhoven door de GGD is altijd op donderdag en vrijdag van 10.00-19.00 uur.

Vaccinaties voor kinderen uit risicogroepen

Kinderartsen versturen deze week en volgende week de uitnodigingen voor vaccinatie aan kinderen uit risicogroepen. In deze uitnodiging staat hoe een vaccinatie-afspraak gemaakt kan worden bij de GGD. Zonder de uitnodiging is het niet mogelijk om een afspraak te maken. 

Hoe maakt u een afspraak?
Een afspraak maakt u online via www.coronavaccinatie-afspraak.nl of telefonisch via 0800 – 7070. Bent u uitgenodigd voor de derde prik, maak dan telefonisch een afspraak via het nummer dat in de uitnodigingsbrief staat vermeld.

Heeft u nog vragen over de vaccinatie? Bel dan de GGD Hart voor Brabant.

Of kijk op de website van GGD Hart voor Brabant: www.ggdhvb.nl/corona/coronavaccinaties/