Spring naar de content

Investeren in Bernhoven – nu weer mogelijk

Geplaatst: donderdag 01 juli 2021

Voor het vierde jaar op rij opent Bernhoven weer obligatieleningen voor haar medewerkers en voor inwoners en betrokkenen in de regio. De obligatieleningen zijn de afgelopen jaren een groot succes, sinds 2018 is er in totaal voor € 7,8 miljoen geïnvesteerd.

Bernhoven is het enige ziekenhuis in Nederland waarin medewerkers of andere betrokkenen financieel kunnen participeren. Zo wil Bernhoven meer verbintenis aangaan in de regio en betrokkenheid vergroten.

Voor Bernhoven snijdt het mes aan twee kanten. Bovenal is het de gedachte achter financieel participeren; het ziekenhuis is van iedereen. Daarnaast zijn de obligatieleningen ook voor Bernhoven interessant. Met de investeringen betalen ze onder meer duurdere hypotheekleningen af en ontstaat er meer ruimte om de eigen koers te varen. Bernhoven wil in 2025 een gezondheidsorganisatie zijn.

Vanaf 1 juli 2021 is het mogelijk om obligaties aan te schaffen via Obligatielening Bernhoven VII – Voor betrokkenen in de regio. Meedoen is mogelijk vanaf € 500,-, u ontvangt jaarlijks 4 % rente en de looptijd van de obligaties is 10 jaar, tot 2031.


Informatiefolders


Vragen?

Alle informatie over de obligaties en een overzicht van veel gestelde vragen staan op www.bernhoven.nl en www.andersfinancieren.nl. U kunt zicht ook aanmelden voor een van de informatiebijeenkomsten op:

Datum Locatie Aanvang
5 juli Bernhoven 19.30 uur
13 juli Online bijeenkomst (link na aanmelding) 19.30 uur
2 september Online bijeenkomst (link na aanmelding) 19.30 uur
7 september Bernhoven 19.30 uur

Mocht uw vraag niet beantwoord zijn, kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar: info@andersfinancieren.nl.


Contact

AndersFinancieren              +31 85 130 22 18 (09:00 - 17:00)

Bergrand 226                       info@andersfinancieren.nl

4707 AT Roosendaal            www.andersfinancieren