Spring naar de content

NPOCultuur pop-up optreden bij Bernhoven

Geplaatst: donderdag 25 maart 2021

Corona raakt ons allemaal hard. De cultuursector heeft het ongekend zwaar. Er wordt in ons land heel veel moois bedacht, geoefend en gemaakt. Om te voorkomen dat alles ongezien en ongehoord blijft, opent de NPO het grootste podium van Nederland, gevuld met muziek, dans, theater en andere culturele producties die je niet wil missen.

Onder de naam #NPOCultuur wordt er een serie korte video’s gemaakt waarin bekende en minder bekende operazangeressen, balletgroepen, artiesten, acteurs, kleinkunstenaars een korte theatervoorstelling geven op alternatieve locaties. Om weer te kunnen optreden en om het publiek weer te laten genieten. Vandaag kwam Guus Meeuwis ons in Bernhoven verrassen en bedanken voor onze inzet met een pop-up optreden. Een super bijzonder moment, we steken de cultuursector graag een hart onder de riem.

Op voorhand was de afspraak dat het optreden zou stoppen bij een te grote toestroom van mensen. Na één nummer is besloten om het optreden te stoppen. Kort en krachtig, een sprankje hoop op weg naar betere tijden.