Spring naar de content

Welke coronamaatregelen gelden in Bernhoven?

Geplaatst: maandag 15 november 2021

Ondanks een stijgende lijn in de coronabesmettingen wil Bernhoven een gastvrij ziekenhuis blijven. Wél vraagt het ziekenhuis aan patiënten en bezoekers om de geldende coronamaatregelen op te volgen. Zo blijft het ziekenhuis gastvrij én veilig voor iedereen.

Mondneusmasker

Komt u voor een afspraak bij de dokter of op bezoek bij een patiënt? Dan bent u verplicht een chirurgisch mondneusmasker te dragen. U krijgt een schoon masker van het ziekenhuis bij binnenkomst.

Schone handen en afstand

Voordat u doorloopt vragen we u om uw handen te desinfecteren. Ook geldt in Bernhoven de anderhalve meter afstand. Alleen wanneer een situatie daarom vraagt, komt een zorgverlener dichter bij u in de buurt.

Kom alleen naar uw afspraak

Kom bij voorkeur alleen naar uw afspraak. Als dat niet kan dan is één begeleider per patiënt welkom. De coronaregels staan ook op onze website: www.bernhoven.nl/actueel/aangepaste-zorg/naarhetziekenhuis/

Veilig op bezoek

In de avonduren is bezoek welkom. Per patiënt mogen maximaal twee mensen op bezoek komen. Uiteraard gelden dan dezelfde regels. Voor de actuele tijden kijkt u op onze website: www.bernhoven.nl/actueel/aangepaste-zorg/bezoek/

Heeft u klachten. Blijf thuis!

In alle gevallen geldt dat als u klachten heeft als verkouden, snotneus, keelpijn, diarree of koorts: blijf thuis. Heeft u een afspraak bij een arts en u kunt niet komen, overleg dan met de polikliniek. Wellicht kan uw afspraak dan naar een video- of telefonische afspraak omgezet worden. Zo zorgen we samen voor een veilige omgeving in het ziekenhuis.