Spring naar de content

Wordt u vrijwilliger bij de Stichting Vrijwilligers Bernhoven?

Geplaatst: vrijdag 30 juli 2021

De Stichting Vrijwilligers Bernhoven is op zoek naar meerdere nieuwe vrijwilligers! Wilt u een bijdrage leveren aan het welbevinden van onze patiënten en de gastvrijheid in Bernhoven vergroten? En woont u in het verzorgingsgebied van Bernhoven? Dan maken we graag kennis met u!

Als vrijwilliger heeft u oog voor de patiënt door extra service te verlenen en aandacht te geven aan de patiënt. Ook biedt u ondersteuning bij vrijwilligersprojecten. De stichting werkt met diverse projecten zoals: gastvrijheid in de hal, de shuttleservice, het project Spoedeisende Hulp, pijnbestrijding, hartrevalidatie en muziek in de hal. Zo werkt u als vrijwilliger mee aan de strategie van Bernhoven: ‘samen werken aan gezondheid’.

Denkt u dat de Stichting Vrijwilligers Bernhoven bij u past? Of kent u iemand die geïnteresseerd is? Wijs hem/haar op deze vacature. Geïnteresseerden kunnen een berichtje sturen naar vrijwilligersbernhoven@telfort.nl dan nemen wij contact met u op. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met coördinator Gerda Prijs via 06 25284035 of vrijwilligersbernhoven@telfort.nl