Spring naar de content

Bernhoven start patiënten bijeenkomsten weer op

Geplaatst: maandag 09 mei 2022

Langzaam maar zeker vinden in Bernhoven weer bijeenkomsten plaats voor patiënten. Het Vicky Brownhuis is haar activiteiten in Bernhoven inmiddels al gestart. In navolging daarvan volgen ook weer andere initiatieven.

Prostaatkankerstichting.nl

De polikliniek urologie van Bernhoven start in samenwerking met de ProstaatKankerStichting.nl weer bijeenkomsten voor mannen met prostaatkanker en hun naasten. De kracht van deze bijeenkomsten zit in het feit dat het hier gaat om lotgenotencontact. Want ProstaatKankerStichting.nl is een patiëntenorganisatie door en voor mannen met prostaatkanker.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdag 11 mei van 10.00-12.00 uur. Thema: mijn PSA loopt op na de behandeling, wat nu?

MS informatiebijeenkomsten

Ook de informatiebijeenkomsten voor MS patiënten en hun naasten beginnen weer. U bent welkom op 19 mei voor de bijeenkomst die van 10.00-12.00 uur plaatsvindt in vergaderruimte 2.

Schildklierorganisatie Nederland

Op donderdag 19 mei van 10.00-15.00 uur zijn deskundige vrijwilligers van de Schildklierorganisatie Nederland (SON) aanwezig in de hal van Bernhoven om gasten te informeren over de activiteiten van de SON.

Voor actuele informatie over activiteiten voor patiënten is op de website van Bernhoven onder de knop actueel een agenda dat altijd geraadpleegd kan worden.