Spring naar de content

De Stichting Vrienden van Bernhoven is 10 jaar in beweging

Geplaatst: dinsdag 12 juli 2022

De Stichting Vrienden van Bernhoven bestaat 10 jaar. Een mijlpaal en een moment om bij stil te staan. In de afgelopen tien jaar is veel gerealiseerd dat ten goede komt aan het veraangenamen van het verblijf van onze patiënten in Bernhoven. Er is een kinderspeeltuin gerealiseerd, een multidisciplinaire polikliniek voor onze oncologiepatiënten, een piano in de centrale hal en nog veel meer. Zoveel betrokkenheid uit de regio dat het belang van de stichting onderstreept; elkaar helpen daar zijn vrienden voor.

Jubileumproject Beweegtuin

Om het thema; 10 jaar in beweging, handen en voeten te geven is er een jubileumproject benoemd. In het jubileumjaar willen de Vrienden graag een beweegtuin realiseren. De beweegtuin is een plek met fitnessapparaten en komt in de tuin van Bernhoven. Zo kun je op een ongedwongen manier bewegen in de buitenlucht. Je voelt de zonnestralen op je gezicht, je ruikt de geur van het gras en de frisse wind waait door je haren. Bewegen en hopelijk je zorgen vergeten. Zo bevorderen we de gezondheid niet alleen van onze patiënten en medewerkers maar ook van al onze inwoners in de regio. Want bewegen is belangrijk voor iedereen! Hoe je kunt bijdragen aan dit project, lees je op website: vriendenvanbernhoven.nl

Verblijf in Bernhoven veraangenamen

De Vrienden van Bernhoven is opgericht om het welzijn van de patiënt in Bernhoven te verbeteren. Zij zorgen voor de extraatjes waar Bernhoven geen extra financiële middelen voor beschikbaar heeft. Bijvoorbeeld voor een bedfiets, comfortabele stoelen op de nieuwe polikliniek oncologie, een koelmatras, videobrillen voor de kinderafdeling etcetera. Iedereen hoopt natuurlijk dat je nooit in het ziekenhuis komt te liggen, maar de kans bestaat wel. Dan is het fijn als er extra mogelijkheden zijn om het verblijf te veraangenamen.

Wil jij bijdragen aan de beweegtuin?

Voor Bernhoven bij de hoofdingang hangt een spandoek waarop we aandacht vragen voor het jubileumproject: de beweegtuin. Zo betrekken we onze bezoekers bij het project en kunnen zij direct bijdragen aan de beweegtuin. Draag jij ook graag bij aan de beweegtuin? Scan onderstaande QR code of klik hier en doneer €10,-.

Alvast bedankt voor jouw steun!