Spring naar de content

Vicki Brownhuis in Bernhoven

Geplaatst: maandag 08 augustus 2022

Op donderdag 18- en vrijdag 26 augustus zijn deskundige vrijwilligers van het Vicki Brownhuis weer aanwezig in Bernhoven.

Op donderdag 18 augustus staan de vrijwilligers van het Vicki Brownhuis voor u klaar op de polikliniek oncologie. De mensen van het VB huis bieden een luisterend oor aan zowel patiënten als hun naasten. Zij besteden met name aandacht aan de psychosociale aspecten van kanker en geven informatie over wat het Vicki Brownhuis kan betekenen. Uiteraard nemen zij niet de rol van behandelaars over. Het spreekt vanzelf dat het Vicki Brownhuis wel nauw samenwerkt met de professionals van Bernhoven.

Inloopochtend

Op vrijdag 26 augustus is er weer de maandelijkse inloopochtend van het Vicki Brownhuis in Bernhoven. Tussen 10.00-12.00 uur is iedereen welkom in vergaderruimte 1.

U bent welkom voor een kopje koffie. U kunt met lotgenoten in gesprek over uw ervaringen of u kunt met vragen terecht bij de medewerkers van het Vicki Brownhuis. Het belangrijkste van deze inloop is vooral dat u zich er kunt ontspannen. Aanmelden hoeft niet, de deur staat open.