Spring naar de content

Bernhoven schaalt op

Geplaatst: donderdag 19 maart 2020

De regio waarin Bernhoven zich bevindt is het epicentrum van het coronavirus in Nederland. Doordat wij hier werken zien wij meer dan de rest van Nederland. Het vergt grote veerkracht en flexibiliteit van iedereen.

We zijn sterker met elkaar en bouwen een professionele crisisorganisatie op. We nemen continu nieuwe maatregelen om de zorg toegankelijk te houden.

Vandaag hebben we een triagetent opgebouwd bij de spoedeisende hulp om de grote toeloop van patiënten sneller te kunnen verwerken. We werken ook nauw samen met andere ziekenhuizen om alle patiënten op te vangen. Ambulances rijden hiervoor af en aan. Op landelijk en regionaal niveau worden we goed gehoord en staat men klaar om ons te helpen. Onze algemeen directeur vertelt er meer over in dit filmpje.

Alle steun en attenties die we ontvangen zijn hartverwarmend. Het lukt helaas niet om iedereen persoonlijk te bedanken, maar weet dat we hier ontzettend blij mee zijn en dit enorm waarderen.

We hebben een overweldigend aantal reacties ontvangen van mensen die hebben aangeboden om bij te springen. We zijn al deze reacties nu aan het verwerken. Je kunt je nu alleen nog als vrijwilliger aanmelden als je:

  • een gediplomeerd en BIG geregistreerd verpleegkundige bent
  • geregistreerd arts bent 
  • de komende periode (minimaal vier weken) drie dagen per week of meer beschikbaar bent.

Ben jij dat? Stuur dan een mail naar uitzendbureau@bernhoven.nl.