Spring naar de content

Uw afspraak in Bernhoven. Hoe werkt het?

Geplaatst: woensdag 27 mei 2020

U komt voor een afspraak op de polikliniek van het ziekenhuis in Uden. Of u komt voor een afspraak op de radiologie. Of u komt voor bloedprikken/labonderzoek. Hoe werkt dat nu de situatie anders is dan u gewend bent? We leggen het uit.

Polikliniek

U komt voor een afspraak op de polikliniek. De assistente heeft u hierover gebeld en een afspraak gemaakt.

 • Ga pas tien minuten vóór dat u op uw afspraak op de poli moet zijn in de aangegeven wachtrij staan. Kom dus niet eerder dan tien minuten voor de afgesproken tijd. Zo helpt u namelijk om de wachtrij zo kort mogelijk te houden.
 • Als u binnenkomt stelt een van onze medewerkers u de volgende vragen:
 1. Heeft u de afgelopen zeven dagen koorts gehad? D.w.z. een temperatuur van 38 graden of meer?
 2. Heeft u de afgelopen 48 uur last gehad van hoesten?
 3. Heeft u de afgelopen 48 uur last gehad van neusverkoudheid / loopneus?
 4. Heeft u de afgelopen 48 uur last gehad, of opnieuw last gekregen van kortademigheid?
 5. Heeft u de afgelopen 48 uur last gehad van overgeven en/of diarree
 6. Heeft u de afgelopen 48 uur last gehad van nieuw ontstane pijn op de borst?
 7. Bent u coronapositief en zit u thuis hiervoor in quarantaine?

LET OP: Ook als u een of meer vragen met ja beantwoordt wordt u door ons geholpen. In dat geval krijgt u wel een mondneusmasker van ons. Dit moet u tijdens uw bezoek in Bernhoven ophouden.

Radiologie / bloedprikken

Komt u voor een afspraak op radiologie of komt u voor bloedprikken ga dan in de aangegeven wachtrij staan. Voor uw en onze veiligheid stelt onze medewerker u bij binnenkomst in de hal de hier boven opgesomde zeven vragen.

Hierna kunt u doorlopen naar radiologie of naar de bloedafname.

Of u nu komt voor de poli, of voor radiologie of bloedafname, altijd gelden de algemene hygiëneregels als handen desinfecteren, geen handen schudden en 1,5 meter afstand houden tenzij het voor het verlenen van zorg nodig is om dichter bij elkaar in de buurt te komen.

Uw afspraak in Bernhoven/Plein Zwanenberg Oss. Hoe werkt het?

Ook op de polikliniek van Bernhoven in Plein Zwanenberg gelden een aantal regels. We leggen het uit.

Maashorst Oogkliniek

U komt voor een afspraak bij oogheelkunde van Maashorst Oogkliniek. De assistente heeft u hierover gebeld en een afspraak gemaakt. 

Dan geldt hetzelfde als  wanneer u naar de polikliniek van Bernhoven in Uden komt.

 • Ga pas tien minuten vóór dat u op uw afspraak op de poli moet zijn in de aangegeven wachtrij staan. Kom dus niet eerder dan tien minuten voor de afgesproken tijd. Zo helpt u namelijk om de wachtrij zo kort mogelijk te houden.
 • Als u binnenkomt stelt een van onze medewerkers u de hierboven genoemde vragen.

Bloedafname Oss

Komt u voor de bloedafname in plein Zwanenberg, Oss dan hoeft u niet in de rij te staan. U meldt zich dan aan de balie. Voor uw en onze veiligheid stelt onze medewerker u bij binnenkomst in de hal de hier boven opgesomde zeven vragen.

Hierna kunt u doorlopen naar de bloedafname. Of u nu komt voor oogheelkunde of voor bloedafname, altijd gelden de algemene hygiëneregels als handen desinfecteren, geen handen schudden en 1,5 meter afstand houden tenzij het voor het verlenen van zorg nodig is om dichter bij elkaar in de buurt te komen.