Spring naar de content

Bezoektijden

Bernhoven gaat zo flexibel mogelijk om met bezoektijden. Hier leest u alles over de algemene bezoektijden en uitzonderingen daarop.

Bernhoven wil een gastvrij ziekenhuis zijn voor u en uw bezoek. Dat betekent dat uw bezoek welkom is tussen 9.30 uur en 20.30 uur. Wel vragen wij u om uw bezoekers met elkaar af te laten stemmen, wanneer zij u gaan bezoeken. Dit om te voorkomen dat het voor u en andere patiënten te druk is rond uw bed.

Een aantal afdelingen hanteert wel bezoektijden omdat dit het welzijn van de patiënten verbetert.

Afdelingen met afwijkende bezoektijden:

Daarnaast heeft de patiëntenzorg in alle gevallen voorrang. Dit kan betekenen dat de verpleging uw bezoek vraagt om de kamer even te verlaten, om de benodigde zorg te verlenen.


Intensive Care en Hartbewaking (IC/CCU)

Intensive Care Hartbewaking
  • 11.00 - 20.00 uur
  • 11.00 - 20.00 uur

Bij de patiënt mogen niet meer dan twee bezoekers aanwezig zijn.

De contactpersoon van de patiënt kan voor vragen altijd contact opnemen met de verpleegkundige op telefoonnummer: 0413 - 40 11 01..

Gezien onze drukke ochtendwerkzaamheden vragen wij u vriendelijk om indien mogelijk niet te bellen tussen 7.00 - 9.30 uur.

Algemeen

  • Helaas kunnen wij in verband met een verhoogde infectiekans geen bloemen, planten en fruitschalen toestaan op deze afdelingen.
  • Als u met jonge kinderen op bezoek wil komen, overleg dit dan eerst met de verpleegkundige.
  • Als de patiënt tijdens de bezoektijden behandeling of verzorging nodig heeft, is het mogelijk dat het bezoek gevraagd wordt (tijdelijk) de kamer te verlaten.
  • Veel bezoek kan voor patiënten op de IC belastend zijn.

^ naar boven

Kinderafdeling

Bezoektijden: van 14.00 tot 19.00 uur.

Ouders zijn de hele dag welkom om hun kind te bezoeken. Overig bezoek is welkom tussen 14.00 en 19.00 uur, als dit voor het kind niet te belastend is.

^ naar boven

Kraamafdeling

Direct na de bevalling kan er bezoek ontvangen worden op elk moment van de dag. Om rustmomenten te waarborgen, vragen wij u in de zwangerschap of in het kraambed uw bezoek af te stemmen met degene die u wilt bezoeken.

Partners zijn de hele dag welkom en kunnen indien gewenst ook overnachten bij moeder en kind.

^ naar boven

Couveuseafdeling

Alleen in aanwezigheid van de ouders kunnen familieleden en vrienden op de couveuseafdeling op bezoek komen. De ruimte op deze afdeling is beperkt.

^ naar boven

Stroke-Care unit

Op de Stroke-Care unit zijn partner en naaste familie welkom tussen 14.00 – 15.00 uur en tussen 19.00 -  20.00 uur. Daarnaast is er een apart bezoekuur voor de contactpersoon/partner, dagelijks van 11.00 tot 11.30 uur.