Spring naar de content

Op bezoek in Bernhoven

Bernhoven wil een gastvrij ziekenhuis zijn voor patiënten en bezoek. Dat betekent dat bezoek welkom is tussen 9.30 uur en 20.30 uur. Wel vragen wij u als bezoeker om met elkaar af te stemmen, wanneer u uw naaste gaat bezoeken. Dit om te voorkomen dat het voor onze patiënten te druk is rond het bed. Daarnaast heeft de patiëntenzorg in alle gevallen voorrang. Dit kan betekenen dat de verpleging u vraagt om de kamer even te verlaten, om de benodigde zorg te verlenen. Een aantal afdelingen hanteert wel bezoektijden omdat dit het welzijn van de patiënten verbetert.

Bezoek

Hieronder een overzicht van de afdelingen die bezoektijden hanteren.

Kraamafdeling

Direct na de bevalling kan er bezoek ontvangen worden op elk moment van de dag. De partner is de hele dag welkom.

Om rustmomenten te waarborgen, vragen wij u in de zwangerschap of in het kraambed uw bezoek af te stemmen met degene die u wilt bezoeken.

Couveuseafdeling

Alleen in aanwezigheid van de ouders kunnen familieleden en vrienden op de couveuseafdeling op bezoek komen. De ruimte op deze afdeling is beperkt.

Kinder- en jongerenafdelingafdeling

Ouders zijn de hele dag welkom om hun kind te bezoeken.
Overig bezoek is welkom tussen 14.00 en 19.00 uur, als dit voor het kind niet te belastend is.

Stroke-Care unit

Op de Stroke-Care unit zijn partner en naaste familie welkom tussen: 11.30-12.00 uur en 14.00-15.00 uur. Inloopbezoek is mogelijk tussen 19.00-20.00 uur.

Intensive care en hartbewaking (IC/CCU)

De bezoektijden op de Intensive care unit zijn van 11.00-20.00 uur.
De bezoektijden op de CCU afdeling zijn: 11.00-12.00 uur; 14.00-16.00 uur en 18.00-20.00 uur

Als de patiënt niet op de verpleegafdeling hoeft te zijn voor onderzoek, behandeling, visite van de specialist of een andere activiteit, bent u ook welkom in de lounge van de afdeling of in de hal of de brasserie in de centrale hal.

Bloemen en planten

Op de afdeling is een bloemenpunt waar vazen beschikbaar zijn. Vanwege verhoogde infectiekans zijn planten in het ziekenhuis niet toegestaan.

Roomservice

U kunt als bezoeker gebruik maken van de eet- en drinkfaciliteiten van het ziekenhuis. U kunt tegen betaling gebruik maken van koffie / frisdrank en een maaltijd. Dat kan zowel in de lounge als in de brasserie. Houdt u er wel rekening mee dat in de lounge alleen met de pinpas betaald kan worden.

Fotograferen en filmen in het ziekenhuis

Om de privacy van onze gasten en medewerkers te bewaken, mag u niet zonder meer fotograferen of filmen in het ziekenhuis. Daarbij geldt dat u vooral anderen (gasten en medewerkers in Bernhoven) niet mag fotograferen zonder dat zij daar toestemming voor geven. 

Parkeren bij Bernhoven

U kunt in Uden betaald parkeren op het ziekenhuisterrein. Parkeren kost €1,25 per uur. Vanaf 4 uur kost parkeren €5,00. (Let op: als u met uw auto het parkeerterrein verlaat, kunt u uw kaartje niet opnieuw gebruiken). De betaalautomaten vindt u bij de ingang van het ziekenhuis en op het parkeerterrein. U kunt betalen met contant geld, pinpas en chipknip.

Parkeerabonnement

U kunt een weekkaart kopen. Een weekkaart kost €16,50 inclusief administratiekosten. De weekkaart is zeven dagen geldig.

Komt u regelmatig naar Bernhoven, dan kunt u ook kiezen voor een vier weken kaart. Deze kaart is 28 dagen geldig en kost €29,00 inclusief administratiekosten.

U kunt met een abonnement de parkeerplaats wel op elk moment verlaten en ook weer inrijden.

Meer informatie over parkeertarieven die de gemeente Uden hanteert vindt u op de speciale website www.parkerenbernhoven.nl  Op deze site kunt u ook een parkeerabonnement kiezen.

De gemeente Uden is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het parkeerterrein.

Oplaadpunt voor e-bike

U kunt natuurlijk ook met de fiets naar Bernhoven komen. Voor mensen met een elektrische fiets heeft Bernhoven zelfs een oplaadpunt. U vindt dat ongeveer in het midden van de fietsenstalling Er kunnen maximaal vier fietsen tegelijkertijd opgeladen worden. U moet wel zelf zorgen voor een kabel waarmee u de accu van uw elektrische fiets kunt opladen.