Spring naar de content

Inloopochtend voor borstkankerpatiënten

Waarom een inloopochtend?

Wanneer de diagnose borstkanker gesteld wordt, krijg je heel wat te verwerken. Het verwerken doet iedereen op een eigen manier. Mensen ontmoeten die hetzelfde meemaken, kan het verwerkingsproces positief beïnvloeden. Het uitwisselen en delen van ervaringen, kunnen helpen om weer een nieuwe balans te vinden in het leven.

Wie organiseert de inloopochtend?

De inloopochtend wordt georganiseerd door mensen die zelf ook borstkanker gehad hebben. Deze ervaringsdeskundigen werken nauw samen met de Borstkanker Vereniging Nederland en Bernhoven.

Verloop van de ochtend

De inloopochtend is bedoeld om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Tijdens de inloopochtend wordt er gepraat over onderwerpen waar iedereen mee te maken heeft gehad. Hoe gaan de anderen om met een herkenbare situatie? Welke oplossingen hebben zij gevonden voor bepaalde problemen? De herkenning en erkenning van situaties en problemen staat centraal.

Waar en wanneer

Iedereen die borstkanker heeft of heeft gehad, is welkom op de inloopochtend. U moet zich wel even aanmelden. Daarvoor belt u naar mammacare 0413 - 40 26 60 of 0413 - 40 26 61.

Mailen mag ook, stuur uw mail naar: mammacare@bernhoven.nl

De inloop ochtend vindt altijd plaats op de eerste donderdag van de maand van 10.00 uur tot 11.30 uur. De bijeenkomsten vinden plaats in een van de vergaderruimtes van Bernhoven.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de inloopochtend, neem dan gerust contact op met de mammacareverpleegkundigen van Bernhoven.

Telefoonnummer: 0413 - 40 26 60

E-mail: mammacare@bernhoven.nl