Spring naar de content

Allergie kind: Heeft u of uw kind eczeem

Heeft u of uw kind eczeem?

Volg gratis de online training www.leefmeteczeem.nl
en leer hoe u er in het dagelijks leven mee om kunt gaan

Inhoud

De training 'Leef met eczeem' bestaat uit vijf modules met informatie, ervaringsverhalen, video's en oefeningen. De onderwerpen zijn:

  • Wat is eczeem?
  • Eczeem behandelen
  • Communicatie over eczeem
  • Omgaan met jeuk
  • Leven met eczeem

Voor volwassenen en ouders van jonge kinderen

Hebt u vragen als: wat is de oorzaak van mijn eczeem? Hoe kan ik de behandeling het beste toepassen? Hoe ga ik om met reacties van mensen uit mijn omgeving? Of hebt u vragen over het eczeem van uw kind? Wilt u bijvoorbeeld weten hoe u de jeuk van uw kind verminderd. Of hoe u uitleg geeft over eczeem op het kinderdagverblijf? Door de training te doorlopen, krijgt u antwoorden op deze en nog vele andere vragen. Ook leert u hoe u makkelijker omgaat met eczeem in uw dagelijks leven.

Meedoen?

Wilt u meedoen met de online training? Vraag uw huisarts of specialist om u aan te melden via de website www.leefmeteczeem.nl. U krijgt dan een wachtwoord per e-mail toegestuurd.

Geen kosten

Deelname aan de training is gratis.

Bent u zorgverlener?

'Leef met eczeem' is een online training voor volwassenen en ouders van kinderen met constitutioneel eczeem. Door de training leren mensen makkelijker met eczeem om te gaan in het dagelijks leven. De training is een aanvulling op de medische zorg van een huisarts of specialist. Als zorgverlener kunt u vanaf 1 mei 2011 op www.leefmeteczeem.nl een account aanmaken met uw BIG-registratienummer. Vervolgens meldt u pati├źnten en ouders aan via de site.