Spring naar de content

Kopie van een radiologisch onderzoek op DVD

Ik heb foto’s of andere beeldmateriaal uit het ziekenhuis nodig, wat moet ik doen?

Röntgenfoto’s worden digitaal gemaakt en opgeslagen. Dat geldt ook voor andere beeldvormende onderzoeken zoals bijvoorbeeld een echografie of een MRI-scan.

Heb je ene kopie nodig dan sturen we die per beveiligde mail. In de mail lees je hoe je de mail kunt openen. We kunnen beelden van meerdere onderzoeken opsturen.

Wil je een kopie van een radiologisch onderzoek voor je zelf of een andere behandelaar, vraag dit dan aan bij het secretariaat van de afdeling radiologie. Heb je de beelden nodig voor medische doeleinden, bijvoorbeeld een andere specialist, tandarts o.d. dan moet de behandelaar dat schriftelijk aanvragen. Jij moet daar wel toestemming voor geven. Wij sturen de beelden dan gratis naar de betreffende behandelaar

  • Voor niet-specialist/huisarts of jezelf

Beelden van radiologische onderzoeken bestemd voor fysiotherapeuten, manueel therapeuten, logopedisten, medisch specialisten in het buitenland, of voor je zelf kunt u gratis telefonisch óf bij de afdeling radiologie aanvragen. Wanneer je de beelden aanvraagt moet je een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien.  Als je ons belt vragen we je een scan van je ID naar ons te mailen.

Bel naar het secretariaat van de afdeling radiologie of loop even langs bij ons. Ben je op de polikliniek in Oss, dan kun je aan de balie melden dat je radiologische beelden wilt ontvangen. Ook dan moet je je ID laten zien.  Binnen een dag krijg je dan een beveiligde mail.

Telefoon

Voor het aanvragen van beeldmateriaal kan je contact opnemen met de afdeling radiologie.

  • 0413 - 40 19 62