Spring naar de content

Routebeschrijving Oss

Hier treft u de routebeschrijving naar Bernhoven, locatie Oss aan.

Bezoekadres

Gezondheidslaan 1a

5342 JW Oss

Per auto

Vanuit ‘s-Hertogenbosch / Utrecht

Neem op de A59 richting Oss afslag 52: Oss-Heesch. Ga onder aan de afslag rechtsaf de Cereslaan op. Sla bij de eerste stoplichten rechtsaf naar de Ruwaardsingel. Ga rechtdoor over de rotonde en sla bij de stoplichten linksaf naar de Doctor Saal van Zwanenbergsingel. Neem op de rotonde eerste afslag naar de Joannes Zwijsenlaan en sla meteen de eerste weg links af, de Medicijnstraat in. Rijd door tot de eerste straat rechts, dit is de Gezondheidslaan.

Vanuit Veghel / Uden

Wilt u vanuit Veghel/Uden naar de polikliniek van Bernhoven op Plein Zwanenberg in Oss, ga dan vanuit Veghel/Uden over de A50 richting Nistelrode/Oss. Neem afslag 16 (Oss/Heesch) en volg de Graafsebaan (N329). Neem de afslag Hartog Hartog singel en ga dan linksaf de Julianasingel op. Rijd rechtdoor en ga na de stoplichten rechtsaf de Dr. Saal van Zwanenbergsingel op. Bij de rotonde gaat u rechtsaf en aan de linkerhand ziet u Plein Zwanenberg.

Vanuit Nijmegen

Neem de A50 richting ‘s Hertogenbosch, vervolgens de A59 richting ‘s-Hertogenbosch. Neem op de A59 richting Oss afslag 53: Heesch/Oss-Oost. Sla rechtsaf naar de Graafsebaan (borden naar Oss/Berghem). Neem vervolgens na 2 km de afslag richting de Hartogsingel en sla linksaf om op de Hartog Hartogsingel te blijven. Sla na 2 km rechtsaf naar de Doctor Saal van Zwanenbergsingel. Neem dan op de rotonde de 1e afslag en sla direct linksaf de Medicijnstraat in. Na 140 meter slaat u linksaf naar de gezondheidslaan.

Vanuit Venlo

Ga via de A73 naar Nijmegen en dan via de A50 richting 's Hertogenbosch. Zie verder de routebeschrijving vanuit Nijmegen.

Parkeren

U kunt rondom de polikliniek op diverse plaatsen gratis parkeren.

Openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station Oss

Stadsbus 1 of 4 richting Ruwaard

U kunt ook lopen van het station naar het ziekenhuis. U moet dan rekening houden met een wandeling van circa 15 minuten. Ga vanaf het station (Spoorlaan) linksaf en bij de kruising weer links (Molenstraat) over de spoorwegovergang. Neem vervolgens de vierde weg rechts (Heescheweg). Die gaat over in de Joannes Zwijsenlaan. Loop richting de rotonde. Vlak voor de rotonde gaat u rechts de Medicijnstraat in. Loop door tot de eerste straat rechts, dit is de Gezondheidslaan.

Vanuit Uden

Lijn 157 richting Oss of lijn 152 richting Oss

Vanuit Schaijk, Herpen en Berghem

Lijn 93

Vanuit Zeeland, Reek, Schaijk

Lijn 96

Of met de buurtbus

  • lijn 196 (Oss-Teeffelen-Oijen-Macharen-Megen-Haren)
  • lijn 257 (Oss-Schaijk)
  • lijn 262 (Maren-Kessel-Lith-Oss)

NB: alleen op werkdagen tussen 7.00 en 18.30 uur.

Voor vragen over het openbaar vervoer

Arriva Klantenloket: 0900 - 202 202 2 / http://www.arriva.nl/
OV Reisinformatie: 0900 - 9292 (0,50 eurocent p.m) / http://www.9292ov.nl/