Spring naar de content

Bernhoven VI - Obligaties voor grotere investeerders

Bernhoven is niet zomaar een ziekenhuis. Vijf jaar geleden was Bernhoven buiten de regio Oss-Uden-Meierijstad een relatief onbekende naam. In de afgelopen jaren heeft Bernhoven een eigen geluid en koers laten zien in zorgland vanuit een baanbrekende strategie.

Bernhoven heeft heldere ambities:  continuïteit, toekomstbestendige zorg en het verder opzetten van een organisatie die zich focust op de groei van onze professionals, op de patiënt en op gezondheid. We gooiden de figuurlijke kaasschaaf die zogenaamd voor efficiëntere zorg moet zorgen uit het raam. Daarvoor hebben we (financiële) ruimte en vrijheid nodig om dingen anders te doen, op onze manier.

Verregaande samenwerking is een van de grootste pijlers waarop Bernhoven B.V. is gebouwd. Participatie is waar het om draait. Niet alleen bij alle medewerkers, die vanaf het begin de kans hebben gekregen om financieel te participeren in Bernhoven. We kijken ook buiten de muren van het ziekenhuis. Naar particulieren, naar ondernemers en ondernemingen.

Een verruiming van ons eigen weerstandsvermogen willen we graag ophalen bij groepen die ons hogere doel een warm hart toedragen. Bij mensen die persoonlijk bij onze koers en ambities gebaat zijn. Voor het tweede jaar op rij stelt Bernhoven daarom investeringsmogelijkheden open voor stakeholders die hetzelfde belang voor ogen hebben als wij.


Interesse in investeren?

Staat u achter de koers van Bernhoven en bent u geïnteresseerd in investeren? Bekijk dan hier de folder, hier vindt u ook verdere contactinformatie. We houden bovendien bijeenkomsten voor geïnteresseerden. Investeren in Bernhoven VI kan vanaf € 100.000,-. Lagere bedragen kan uiteraard ook. Dat kan in Obligatielening Bernhoven VII

Inschrijven voor Bernhoven VI kan tot en met 15 september 2021 en gaat via de website van AndersFinancieren. Dit platform verzorgt de financiële afwikkeling van de Bernhoven obligaties.