Spring naar de content

Bernhoven II - Obligaties voor medewerkers

Het uitgeven van obligaties draait voor Bernhoven in de eerste plaats om het vergroten van verbondenheid. We willen dat het ziekenhuis van ons allemaal is, van zoveel mogelijk mensen. Want we geloven dat het ziekenhuis op deze wijze het beste toekomstbestendige zorg kan bieden. Medewerkers staan hierbij voorop. De band en samenwerking die we onderling hebben, bepaalt voor een groot deel het succes van Bernhoven. Samen staan we sterker!

Financiële participatie hoor hier wat ons betreft ook bij. Niet alleen krijgt iedereen met een contract elk jaar een gift in de vorm van een obligatie (via Obligatielening Bernhoven I). Ook is er de mogelijkheid om zelf te investeren. Dat gaat via Obligatielening Bernhoven II.

Geloof je in de koers die Bernhoven vaart en ben je geïnteresseerd in een mooi rentepercentage, dan kan de aankoop van obligaties in Bernhoven II interessant zijn. Instappen kan vanaf € 500,-.


Meer informatie

Meer informatie over als medewerker zelf investeren, is te vinden in deze folder en op intranet.


Ja, ik wil obligaties!

Besloten om obligaties aan te schaffen? Inschrijven voor obligaties kan tot en met 15 september 2021 en gaat via de website van AndersFinancieren. Dit platform verzorgt de financiële afwikkeling van de Bernhoven obligaties en begeleidt u door het aanmeldingsproces.

In onderstaande video leggen medewerkers Janneke van den Elzen (HR businesspartner) en Ans Jacobs (manager paramedische vakgroepen) uit waarom zij obligaties hebben aangeschaft.

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies
Zie ook