Spring naar de content

Bernhoven VII – Obligaties voor betrokkenen in de regio

Bernhoven heeft als enige ziekenhuis in Nederland een ander model, met alle werknemers in loondienst. Medisch specialisten en werknemers van Bernhoven hebben bovendien vanaf het begin de kans gekregen om financieel te participeren in Bernhoven en doen dit in grote getalen.

Daar stopt het niet. We zijn ervan overtuigd dat we sterker zijn met elkaar. En ‘met elkaar’ betekent ook samen met betrokkenen in de regio, buiten de muren van het ziekenhuis. Stakeholders als huisartsen, apothekers, maar natuurlijk ook patiënten en hun familie. Met deze groepen zoeken we ook naar een steeds sterkere verbintenis.

We willen daarom graag aan alle stakeholders de mogelijkheid geven de koers van Bernhoven te steunen én daar zelf ook beter van te worden. Dat doen we door de uitgifte van obligaties in Bernhoven V. Investeren kan hierbij vanaf vijf obligaties, oftewel een bedrag van € 500,-.

In onderstaande video vertellen Wink en Corry de Boer waarom zij geïnvesteerd hebben in Bernhoven met obligaties.

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookiesMeer informatie

Download hier de folder met meer informatie over investeren in Bernhoven voor betrokkenen in de regio. Bovendien organiseren we een viertal informatiebijeenkomsten waar ruimte is om vragen te stellen. Interesse in een informatiebijeenkomst? Meld u hier aan!

We organiseren informatiebijeenkomsten op:

Datum Locatie Aanvang
5 juli Bernhoven 19.30 uur
13 juli Online bijeenkomst (link na aanmelding) 19.30 uur
2 september Online bijeenkomst (link na aanmelding) 19.30 uur
7 september Online bijeenkomst (link na aanmelding) 19.30 uur

Kunt u geen bijeenkomst bijwonen, maar wilt u toch graag op de hoogte zijn van de informatie? Het is mogelijk om de bijeenkomsten na afloop terug te kijken.


Ja, ik wil obligaties!

Besloten om obligaties aan te schaffen? Inschrijven voor obligaties kan tot en met 15 september 2021 en gaat via de website van AndersFinancieren. Dit platform verzorgt de financiële afwikkeling van de Bernhoven obligaties en begeleidt u door het aanmeldingsproces.