Spring naar de content

Stichting Vrijwilligers Bernhoven

De vrijwilligers die in Bernhoven werken zijn georganiseerd in de Stichting Vrijwilligers Bernhoven, afgekort SVB. Het doel van de stichting is om, ten behoeve van verschillende projecten, vrijwilligers ter beschikking te stellen voor het verrichten van diverse taken binnen Bernhoven. Deze taken liggen vooral in de begeleidende en ondersteunende sfeer. Er zijn momenteel 185 vrijwilligers werkzaam in Bernhoven.

Wat doen de vrijwilligers zoal?

De vrijwilligers worden onder andere ingezet bij de volgende werkzaamheden:

  • Ontvangst van patiënten en bezoekers en op verzoek de weg wijzen in het ziekenhuis en de polikliniek Oss;
  • Het serveren van koffie/thee/limonade op de polikliniek Oss;
  • Het begeleiden van patiënten van het Regionaal Pijn Centrum;
  • Het vervoeren van patiënten tussen parkeerplaats en hoofdingang met de shuttle;
  • Het verzorgen van koffie/thee en eventuele broodmaaltijd voor de patiënten op de spoedeisende hulp en op verzoek van verpleegkundigen assisteren bij het transport van patiënten bijv. naar radiologie.

Dit gebeurt op normale werkdagen en -tijden, met uitzondering van de spoedeisende hulp (SEH). Op de SEH werken vrijwilligers 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Bekijk hier een volledige lijst met projecten waarop vrijwilligers worden ingezet.

Vragen

Wilt u meer weten? In onze folder vindt u alle informatie over vrijwilligerswerk in Bernhoven. 

Voelt u zich aangesproken? Neem dan contact op met Gerda Prijs, tel.nr. 0412 - 46 50 11 of stuur een e-mail aan: vrijwilligersbernhoven@telfort.nl.