Spring naar de content

Vrijwilligers actueel

Op deze pagina vindt u actualiteiten en leuke nieuwtjes over de SVB.

Bernhoven zoekt vrijwilligers

De Stichting Vrijwilligers Bernhoven is op zoek naar vrijwilligers voor diverse projecten in zowel het ziekenhuis in Uden als de polikliniek van Bernhoven in Oss.

Misschien denkt u al wat langer na over vrijwilligerswerk, maar heeft u nog geen definitieve stap gezet. Stap nu dan over de drempel en kom eens kijken bij Bernhoven. Wij hebben een actieve groep vrijwilligers. Vanwege hun leeftijd nemen we de komende tijd afscheid van enkele van onze mensen. Daarom ontstaan er plekken waar wij uw helpende hand goed bij kunnen gebruiken.

Oss

Zo zijn we op zoek naar gastvrouwen en/of –heren voor de polikliniek in Plein Zwanenberg. Woont u in Oss en wilt u een bijdrage leveren aan de samenleving, dan bent u bij ons van harte welkom.

Uden

Woont u in Uden of omgeving, dan heten we u ook in het ziekenhuis hartelijk welkom. Op korte termijn zoeken we met name voor het project ‘Beweeg je beter’ vrijwilligers. Met Beweeg je beter stimuleren vrijwilligers (onder deskundige regie van onze fysiotherapeuten) patiënten om actief in beweging te blijven. Want bewegen is goed voor de conditie, en al helemaal als je in het ziekenhuis ligt.

Andere projecten waar de vrijwilligers zich voor inzetten zijn onder meer: koffierondes, shuttleservice of gastvrouw- of heer.

Meer weten?

Bent u enthousiast geworden óf wilt u eerst wat meer weten. Aarzel niet en neem contact op met onze coördinator Gerda Prijs via 0412 – 46 50 11 of stuur haar een e-mail: vrijwilligersbernhoven@telfort.nl

Zij staat u graag te woord.