Spring naar de content

Toekomstbestendige zorg voor de regio

Iedereen wil goede zorg. Daarover bestaat geen enkele discussie. Maar tegelijkertijd is het een gegeven dat de zorgkosten voortdurend stijgen. Hoe houd je de kwaliteit en de betaalbaarheid van de zorg in balans?

Bernhoven kiest voor een nieuwe aanpak met betrekking tot het organiseren van de zorg waarbij zorgkosten gereduceerd worden, juist door in te zetten op kwaliteit. Betere zorg door minder zorg.

Wilt u hier meer over weten? Kijk dan onderstaande animatie, bekijk de inspiratiebijeenkomst of lees meer over de ontwikkelingen in Bernhoven door op één van de subtitels te klikken aan de linkerkant van deze webpagina.

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies

 

 

 

 

De video is ook in het Engels beschikbaar. Klik hier voor de Engelse versie.
This video is also available in English. Click here for the English version.

Infographics

Er zijn afgelopen jaren 100 initiatieven gestart om doelmatige zorg te leveren. Van deze 100 initiatieven zijn er ondertussen 37 opgeleverd. Van verschillende opgeleverde initiatieven zijn infographics gemaakt die kort het doel en het resultaat van het initiatief weergeven. Deze infographics staan rechts gepubliceerd in PDF formaat.


Brochures

Om de toekomstbestendige zorg voor de regio te kunnen realiseren zijn er verschillende initiatieven binnen Bernhoven ontwikkeld die de zorg voor patiënten beter maakt. De veranderingen die in 2014 en 2015 hebben plaatsgevonden, zijn vormgegeven in twee brochures. U kunt de brochures hieronder downloaden.

Brochure 2014: Droom
Brochure 2015: van Dromen naar Doen
Brochure 2016: Natuurlijk Bernhoven
Brochure 2017: Natuurlijk Bernhoven eindejaarskrant