Spring naar de content

Obligatielening Bernhoven

Bernhoven houdt op 2 juli, 4 juli, 3 september en 12 september informatiebijeenkomsten over de mogelijkheid om te participeren in Bernhoven middels converteerbare obligaties uitgegeven via platform AndersFinancieren. De obligatielening Bernhoven 2019 maakt het voor (onder andere) alle inwoners in de regio mogelijk om obligatiehouder van Bernhoven te worden.

Vergroten van uw betrokkenheid

Bernhoven is uw ziekenhuis; zorg dichtbij waar met grote betrokkenheid uit liefde voor mensen de allerbeste gezondheidszorg wordt gecreëerd. Niet alleen de mensen die in Bernhoven werken voelen zich bij hun ziekenhuis betrokken. Een ziekenhuis heeft ook voor de inwoners van de regio grote betekenis, het gaat over leven en dood. Een plaats waar belangrijke gebeurtenissen in het leven plaatsvinden.

Om uw betrokkenheid tastbaar te maken, is het mogelijk om obligatiehouder te worden. De converteerbare obligatielening Bernhoven III kent een looptijd van negen jaar en u ontvangt hierop jaarlijks 4% rente. De minimale inleg is 500 euro. Op de obligatielening zit een conversieplicht. Dit betekent dat, zodra de wet het toelaat, uw inleg omgezet wordt in aandelen.

Deelnemers dienen zich goed te realiseren dat u na conversie uw inleg niet terugkrijgt, maar aandelen ontvangt. Hierdoor bent u daadwerkelijk mede-eigenaar van Bernhoven. Als de wet niet binnen negen jaar aangepast wordt, krijgt u aan het einde van de looptijd uw inleg uitbetaald.

Wilt u meer weten wat dit precies betekent?

Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten! U bent van harte welkom op:

  • 2 juli in de raadszaal van de gemeente Oss, Raadhuislaan 2, (aanvang 19.30 uur)
  • 4 juli in de raadszaal van de gemeente Uden, Markt 145 (aanvang 19.30 uur)
  • 3 en 12 september in restaurant Bernhoven, Nistelrodeseweg 10, Uden (aanvang 19.30 uur)

Algemeen directeur Geert van den Enden geeft u graag een uitgebreide toelichting. Heeft u interesse en wilt u zich graag beter later informeren? Meldt u dan hier aan voor een van de bijeenkomsten.

Meer informatie?

Voor de veel gestelde vragen klikt u hier. Op de website van AndersFinancieren (onze financieringspartner) vindt u alle overige informatie en kunt u zich inschrijven als obligatiehouder.