Spring naar de content

Obligatielening Bernhoven

Bernhoven houdt op 3 oktober de laatste informatiebijeenkomst over de mogelijkheid om te participeren in Bernhoven middels converteerbare obligaties uitgegeven via platform AndersFinancieren. De obligatielening Bernhoven 2019 maakt het voor (onder andere) alle inwoners in de regio mogelijk om obligatiehouder van Bernhoven te worden.

Vergroten van uw betrokkenheid

Bernhoven is uw ziekenhuis; zorg dichtbij waar met grote betrokkenheid uit liefde voor mensen de allerbeste gezondheidszorg wordt gecreëerd. Niet alleen de mensen die in Bernhoven werken voelen zich bij hun ziekenhuis betrokken. Een ziekenhuis heeft ook voor de inwoners van de regio grote betekenis, het gaat over leven en dood. Een plaats waar belangrijke gebeurtenissen in het leven plaatsvinden.

Om uw betrokkenheid tastbaar te maken, is het mogelijk om obligatiehouder te worden. De converteerbare obligatielening Bernhoven III kent een looptijd van negen jaar en u ontvangt hierop jaarlijks 4% rente. De minimale inleg is 500 euro. Op de obligatielening zit een conversierecht. Dit betekent dat, zodra de wet het toelaat, u de keuze heeft om uw inleg om te zetten in aandelen. Hierdoor bent u daadwerkelijk mede-eigenaar van Bernhoven. Als u geen gebruik maakt van het conversierecht krijgt u aan het einde van de looptijd uw inleg uitbetaald. 

Wilt u meer weten wat dit precies betekent?

Kom dan naar de laatste informatiebijeenkomst! U bent van harte welkom op:

  • 3 oktober in restaurant Bernhoven, Nistelrodeseweg 10, Uden (aanvang 17.00 uur)

Algemeen directeur Geert van den Enden geeft u graag een uitgebreide toelichting. Heeft u interesse en wilt u zich graag beter later informeren? Meldt u dan hier aan voor de bijeenkomst.

Meer informatie?

Voor de veel gestelde vragen klikt u hier. Op de website van AndersFinancieren (onze financieringspartner) vindt u alle overige informatie en kunt u zich inschrijven als obligatiehouder. Hulp nodig bij het inschrijven? Persoonlijke assistentie is mogelijk op 3 oktober vanaf 16.00u (voorafgaand van de informatiebijeenkomst die avond) in het restaurant van Bernhoven. Aanmelden voor de persoonlijke assistentie kan hier.

Bekijk hier de video: De Belofte van Bernhoven

Bekijk hier de video: Bernhoven werkt aan de toekomst