Spring naar de content

Patiënteninformatie

Hier vindt u alle informatie die voor u als (toekomstig) patiënt van Bernhoven van belang kan zijn, zoals patiëntenfolders, PatiëntService, uw rechten en plichten en hoe u met eventuele klachten kunt omgaan.
In het linker menu ziet u het overzicht van onderwerpen.

Bezoektijden

Bernhoven wil een gastvrij ziekenhuis zijn voor u en uw bezoek. Dat betekent dat uw bezoek welkom is tussen 9.30 uur en 20.30 uur. Wel vragen wij u om uw bezoekers met elkaar af te laten stemmen, wanneer zij u gaan bezoeken. Dit om te voorkomen dat het voor u en andere patiënten te druk is rond uw bed. Daarnaast heeft de patiëntenzorg in alle gevallen voorrang. Dit kan betekenen dat de verpleging uw bezoek vraagt om de kamer even te verlaten, om de benodigde zorg te verlenen. Een aantal afdelingen hanteert wel bezoektijden omdat dit het welzijn van de patiënten verbetert. Hieronder een overzicht van de afdelingen die bezoektijden hanteren.

Kraamafdeling

Stem uw bezoek af met de ouders van de pasgeborene. Partners zijn de hele dag welkom en kunnen indien gewenst ook overnachten bij moeder en kind.

Couveuseafdeling

Alleen in aanwezigheid van de ouders kunnen familieleden en vrienden op de couveuseafdeling op bezoek komen. De ruimte op deze afdeling is beperkt. Hierdoor zijn uitgebreide bezoeken niet mogelijk.

Kinderafdeling

Voor de ouders zijn er geen vaste bezoektijden. Zij kunnen hun kind de hele dag bezoeken. Andere bezoekers mogen, als de situatie van het zieke kind dit toelaat, op bezoek komen tussen 14.00 - 19.00 uur.

Stroke-Care unit

Hier gelden de volgende bezoektijden: voor partner en naaste familie 11.30 - 12.00 uur en 14.00 - 15.00 uur. Inloopbezoek is mogelijk tussen 19.00 - 20.00 uur.

Intensive Care en hartbewaking (IC/CCU)

Bezoektijden op de afdeling IC: 11.00  -20.00 uur.

Bezoektijden afdeling CCU: 11.00 - 12.00 uur / 14.00 - 16.00 uur / 18.00 - 20.00 uur

In overleg met de verpleegkundige kan van de bezoektijden worden afgeweken.

Aantal bezoekers

Iedere patiënt mag maximaal twee bezoekers tegelijk ontvangen. Deze regel is nodig ter bescherming van de rust van de patiënten. Wij raden u daarom aan uw bezoek onderling met elkaar af te stemmen.

Bezoekregeling persoonlijk bezoek

Naast de genoemde bezoektijden is het toegestaan dat een patiënt één naaste als gezelschap mag hebben tussen 10.00 en 21.00 uur als daar behoefte aan is. De patiëntenzorg mag echter niet verstoord worden en heeft in alle gevallen voorrang. De privacy blijft zoveel mogelijk gewaarbord. Dat betekent dat een behandelaar of verpleegkundige de aanwezige gast kan verzoeken de kamer even te verlaten.

Roomservice

Wanneer u van de persoonlijke bezoekregeling gebruik maakt, kunt u tijdens de rondgang gebruik maken van koffie en thee. Tegen betaling kunt u een maaltijd nuttigen. Hiervoor kunt u maaltijdbonnen kopen bij de receptie van het ziekenhuis. U kunt de maaltijd op de kamer of in het personeelsrestaurant gebruiken.

Zorg- en Herstelhotel Udens Duyn

U bent zodanig hersteld dat u niet meer in het ziekenhuis hoeft te blijven. U mag naar huis. Maar eigenlijk wilt u liever nog even herstellen met wat zorg waarop u terug kunt vallen. Dan is Zorg- en Herstelhotel Udens Duyn voor u misschien een uitstekend alternatief. Udens Duyn biedt alle luxe van een hotel, aangevuld met de zorg die u nodig heeft, 24 uur per dag. Dat geeft een prettig gevoel.

Meer weten: Lees de brochure of ga naar www.udensduyn.nl of bel 0413 - 71 25 50. Mailen kan ook naar info@udensduyn.nl

Udens Duyn vindt u aan de Annaboulevard 6, 5406 PZ Uden, naast Bernhoven.