Spring naar de content

Voorzieningen

Om uw bezoek aan de polikliniek zo aangenaam mogelijk te maken, kunt u gebruik maken van de volgende voorzieningen:

Rolstoelen

Wanneer u slecht ter been bent, kunt u bij de hoofdingang van het ziekenhuis en de Spoedpost in Uden én op de polikliniek in Oss gratis een rolstoel meenemen. De rolstoel is na inworp van een 1 euro muntstuk of winkelwagenmuntje mee te nemen. Na afloop krijgt u uw munt terug.

Ziekenhuiswinkel

In de ziekenhuiswinkel kunt u terecht voor o.a. versnaperingen, bloemen, tijdschriften en kranten. Bovendien is er gelegenheid om iets te eten of te drinken.                      

U vindt de ziekenhuiswinkel in de centrale hal van het ziekenhuis.

  • Openingstijden:
    maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en zaterdag en zondag van 12.00 tot 20.30 uur.

Brasserie

In de brasserie kunt u terecht voor een kop koffie, gebak of een hartige snack. De brasserie is elke dag geopend van 8.00 tot 21.00 uur. In de centrale hal vindt u de brasserie en een lounge. Wanneer u daartoe in staat bent, kunt u (en uw bezoek) gebruik maken van de faciliteiten in de hal. Wilt u de afdeling verlaten, overleg dit dan wel even met de verpleegkundige.

Lounge

Op iedere afdeling is een lounge voor patiënten en bezoek. U kunt hier naar wens verblijven, lezen, televisie kijken en uw maaltijd gebruiken. In de lounge kunt u tevens gebruik maken van internet. Het ziekenhuis beschikt eveneens over wifi.