Spring naar de content

Voorzieningen

Om uw bezoek aan de polikliniek zo aangenaam mogelijk te maken, kunt u gebruik maken van de volgende voorzieningen:

Rolstoelen

Wanneer u slecht ter been bent, kunt u bij de hoofdingang van het ziekenhuis en de Spoedpost in Uden én op de polikliniek in Oss gratis een rolstoel meenemen. De rolstoel is na inworp van een 1 euro muntstuk of winkelwagenmuntje mee te nemen. Na afloop krijgt u uw munt terug.

Ziekenhuiswinkel

De ziekenhuiswinkel bevindt zich in de centrale hal van het ziekenhuis. De winkel is onderdeel van de brasserie van onze partner Hutten. In een praktische opstelling biedt Hutten u onder andere ballonnen, knuffels, speelgoed, bijouterie, drogisterijproducten en kaarten aan. Vanaf nu bezoekt u de brasserie niet alleen voor een heerlijke koffie of thee, maar ook voor diverse cadeautjes of aanvullende boodschappen voor thuis. Lekker gemakkelijk en snel!

De winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 - 19:00 uur. 

Brasserie

In de centrale hal van het ziekenhuis vindt u de brasserie. De brasserie is dagelijks geopend van 08.00 – 19.00 uur voor take away. Het is tot nadere berichtgeving niet mogelijk om eten en drinken te nuttigen in het zitgedeelte van de brasserie. Het zitgedeelte is alleen geopend als wachtruimte. Van 12.00 – 13.00 uur maakt personeel van Bernhoven gebruik van het zitgedeelte om de lunch te nuttigen.

Wanneer u daartoe in staat bent, kunt u (en uw bezoek) gebruik maken van de faciliteiten in de hal. Wilt u de afdeling verlaten, overleg dit dan wel even met de verpleegkundige.

Lounge

Op iedere afdeling is een lounge voor patiënten en bezoek. U kunt hier naar wens verblijven, lezen, televisie kijken en uw maaltijd gebruiken. In de lounge kunt u tevens gebruik maken van internet. Het ziekenhuis beschikt eveneens over wifi.