Spring naar de content

Sneldiagnostiek

Als u een borstaandoening heeft, wilt u snel antwoord op al uw vragen en onzekerheden. Wij streven ernaar dat u binnen één dag hiervoor in het Borstcentrum terechtkunt. Binnen het  Borstcentrum werken alle disciplines samen zodat  uw borstprobleem snel en grondig wordt geanalyseerd. Door deze werkwijze weet u snel waar u aan toe bent en kan in het algemeen binnen één werkdag een behandelplan worden opgesteld. 

In sommige gevallen moeten we weefselonderzoek doen. In 95 procent van de gevallen krijgt u de voorlopige uitslag van de onderzoeken aan het einde van de dag. Bij minder dan 1 procent van de gevallen zal de definitieve uitslag anders zijn dan de voorlopige uitslag. Tijdens het gesprek aan het einde van de dag krijgt u ook het behandelplan als dat nodig is. Het is prettig als u iemand mee neemt, u krijgt veel informatie. Wanneer de voorlopige uitslag nog niet bekend is, krijgt u een nieuwe afspraak direct voor de volgende werkdag.

In veel gevallen kan de behandeling van kwaadaardigheden binnen drie weken starten. Lees meer over de behandeling.

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies


Lees hier meer over het team.

Roze lintje

Roze lintje van Borstkankervereniging NederlandBernhoven levert goede resultaten op het gebied van borstkankerzorg. Door bovenstaande werkwijze en uitkomsten van zorg kent de Borstkanker Vereniging Nederland de behandeling van borstkanker door Bernhoven al enkele jaren het Roze Lintje toe.