Spring naar de content

De diëtist is de expert op het gebied van voeding bij ziekte en gezondheid.

Alle diëtisten van Bernhoven zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister, wat inhoudt dat aan de door de beroepsgroep gestelde eisen wordt voldaan. U komt alleen onder behandeling van een diëtist na doorverwijzing van uw behandeld specialist. Een verwijzing kan zowel (tijdens een ziekenhuisopname) als poliklinisch voorkomen.

Goede voeding is belangrijk tijdens uw gezondheid en zeker bij ziekte.

De juiste voeding kan bijdragen tot een sneller herstel en optimale reactie op de behandeling. Daarom is een goede voeding een onderdeel van de totale behandeling. De diëtisten van Bernhoven hebben ieder hun eigen specialisme, waaronder diabeteszorg, maag-darm-leverziekten, oncologie, longziekten, nierziekten, oncologie en kindergeneeskunde.

Naast dieetbehandeling met individuele voorlichting biedt de afdeling diëtetiek ook groepsvoorlichting aan. Op dit moment organiseert de afdeling voorlichtings- en educatiebijeenkomsten voor patiënten met Diabetes Mellitus (volwassenen en kinderen), waaronder PRISMA, hartrevalidatie, longrevalidatie, oncologische revalidatie.

Information in foreign language

On the website voorlichting vertaald you will find information on all kind of topics related to dietetics. Check the site for your native language.

Patiëntenfolders

Aandoeningen

Spreekuren