Spring naar de content

Actueel

Op deze pagina vindt u korte nieuwsberichtjes en agenda met activiteiten rond oncologie in Bernhoven.

Inloopbijeenkomsten

In samenwerking met verschillende patiëntenverenigingen vinden in Bernhoven regelmatig inloopbijeenkomsten plaats  Doel van deze bijeenkomsten is om lotgenoten met elkaar in contact te brengen, vragen te beantwoorden, voorlichting te geven over allerlei ontwikkelingen maar ook gewoon om met elkaar te praten en ervaringen uit te wisselen.

Inloopochtend voor borstkankerpatiënten

Iedere eerste donderdag van de maand vindt een inloopochtend plaats voor mensen die borstkanker hebben (gehad) en hun naasten. de bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met Borstkankervereniging Nederland. Het is fijn als u zich vooraf even aanmeld. Dat kan door een mailtje te sturen naar mammacare@bernhoven.nl of tijdens kantooruren te bellen naar 0413 - 40 26 60 / 40 26 61.

Actuele data vindt in onze agenda.

Inloopochtend voor patiënten met een stoma

In samenwerking met de Stomavereniging regio Zeeland-Brabant vindt iedere maand een inloopochtend plaats voor mensen met een stoma. Uiteraard zijn hun familieleden ook welkom. De bijenekomsten vinden plaats van 10.00-12.00 uur, aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen. Voor een actueel overzicht gaat u naar de agenda.

Lotgenotenbijeenkomst patiënten met prostaatkanker

Om de twee maanden vindt een lotgenotenbijeenkomst plaats voor mensen met prostaatkanker. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met Prostaatkankerstichting.nl.  Aanmelden is niet nodig. Wie erbij wil zijn is om 10.00 uur welkom in vergaderruimte 1 van Bernhoven in Uden. Voor een actueel overzicht gaat u naar de agenda.

Vicki Brownhuis in Bernhoven

Eenmaal per maand zijn vrijwilligers van het Vicki Brownhuis in Bernhoven. Tijdens deze maandelijkse inloopochtend is iedereen die als patiënt en / of naaste te maken heeft gekregen met kanker van harte welkom. U kunt met lotgenoten praten, u kunt er vragen stellen of  ervaringen uitwisselen. Niets moet, alles kan en u hoeft zich niet vooraf aan te melden. Voor de actuele data kijkt u in onze agenda.