Spring naar de content

Let op! Aangepaste openingstijdens de feestdagen

Bernhoven Uden

Op beide kerstdagen én op nieuwjaarsdag zijn zowel het ziekenhuis in Uden als de polikliniek in Oss gesloten.

Van 27 december t/m 5 januari (kerstvakantie) zijn de poliklinieken van Bernhoven in Uden gewoon geopend. (Met uitzondering van 1 januari).

Polikliniek Bernhoven Oss

De polikliniek van Bernhoven op Plein Zwanenberg in Oss is tijdens de kerstvakantie van 27 december t/m 5 januari wél gesloten.

De afdeling radiologie / lichttherapie en de verbandkamer op Plein Zwanenberg in Oss zijn in deze periode beperkt open, namelijk ’s ochtends van 7.30 – 12.00 uur.

De polikliniek in Oss is gevestigd in Plein Zwanenberg, Gezondheidslaan 1a in Oss.

Op deze locatie van Bernhoven in Oss heten wij u van harte welkom voor eenvoudige behandelingen en controles. Daarnaast is er een prikpost voor bloedafname, kleinschalige diagnostiek en worden er enkele behandelingen en onderzoeken verricht. Ook houden medisch specialisten van Bernhoven spreekuur op de polikliniek in Oss. Zorg blijft zo dichtbij en de dokter komt naar u toe. Een fijne gedachte in een omgeving waar de zorg verandert.

De polikliniek in Oss is geopend van 07.30 uur tot 17.00 uur, parkeren is gratis en onze vrijwilligers hebben de koffie voor u klaar staan!

Let op! Zet uw auto binnen de parkeervakken om een boete te voorkomen.

Toegang minder validen

Er zijn drie mogelijkheden

  1. Kiss & ride: laat u voor de deur afzetten en uw 'chauffeur' zet de auto weg.
  2. U loopt via de helling.
  3. U loopt via de trap naast de parkeerplaats en gebruikt de leuning.

Trapleuning