Spring naar de content

Bezoeker

Is uw familielid/naaste opgenomen op de IC in Bernhoven? Bezoek is welkom! Vanwege de coronamaatregelen vragen wij u rekening te houden met een aantal regels. Wij rekenen op uw medewerking.

Bekijk de bezoektijden van de IC/CC hier.

In verband met de privacy van de patiënt wordt informatie over ziekte en behandeling niet aan iedereen verstrekt. Daarover hebben wij alleen contact met één of twee contactpersonen. Deze contactpersonen worden in overleg met de patiënt aangewezen. Als de patiënt niet zelf zijn contactpersonen kan aanwijzen, zullen wij de echtgenoot of partner (en als die ontbreekt een ouder, kind, broer of zus) van de patiënt bij de besluitvorming betrekken. Het is de bedoeling dat alleen de contactpersonen naar de toestand van de patiënt informeren en dat zij desgewenst andere relaties op de hoogte stellen.

Ons telefoonnumer is: 0413 – 40 11 01

De IC heeft bij de ingang een wachtruimte voor bezoekers. Dit is een gedeelde wachtruimte voor meerdere bezoekers. Bent u met veel bezoekers dan kunt u ook gebruik maken van de centrale hal.

In de wachtruimte staat een koffieautomaat, u kunt hier gebruik maken van de koffie en thee.

Als het gezien de situatie van de patiënt wenselijk is dat u in de buurt blijft, kunt u in overleg met de verpleegkundige gebruik maken van één van de twee familiekamers, waar de mogelijkheid bestaat om te overnachten.

Mobiele telefoons kunnen de functie van de elektronische bewakings- en behandelingsapparatuur verstoren. Daarom mag op de patiëntenkamers geen gebruik gemaakt worden van mobiele telefoons. De patiënt kan gebruik maken van de Bernhoven telefoon. Familie mag in de bezoekersruimte bellen met de mobiele telefoon. Op de patiëntenkamer graag de telefoon op de ‘vliegtuigmodus’ zetten.
Wij verzoeken u vriendelijk om rekening te houden met de privacy en rust van de andere patiënten.

In de centrale hal bij de hoofdingang van het ziekenhuis vindt u de brasserie waar u als bezoeker warme en koude dranken, versnaperingen en (kleine) lunchgerechten kunt kopen. De brasserie is dagelijks geopend van 8.00 tot 20.30 uur. U kunt hier zowel pinnen als contant betalen.

Voor de lunch kunt u, van maandag tot vrijdag, gebruik maken van het uitgebreide assortiment in het restaurant, op de eerste etage boven de brasserie. De openingstijden zijn van 8.00 tot 14.00 uur. De warme keuken is open van 11.00-14.00 uur. Let op: in het restaurant kunt u alleen pinnen.

Wil u ’s avonds gebruik maken van een warme maaltijd dan kan u via de patiëntenterminal een warme maaltijd bestellen. De gastvrouw brengt u de maaltijd op het afgesproken tijdstip, u kunt in de brasserie een bon kopen om deze maaltijd te betalen.

De maaltijden van de patiënten gaan voor, als er veel maaltijden besteld worden kan het zijn dat de gastvrouw u verwijst naar een lounge op de verpleegafdelingen in het B-gebouw.

Is de situatie van de patiënt dermate instabiel dat wij het niet verantwoord vinden dat u als naaste de afdeling verlaat, dan bestaat de mogelijkheid tot het verstrekken van een maaltijd.