Spring naar de content

Persoonlijke Gezondheidsomgeving 'Natuurlijk Samen'

Wat is de PGO?

De PGO 'Natuurlijk Samen' is uw eigen digitale gezondheidsdossier. Dit PGO is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen Bernhoven en de huisartsen in de regio verenigd in Synchroon. Het unieke van dit PGO is dat hierin uw gegevens van zowel uw huisarts als uw behandelaars in Bernhoven zijn verzameld in één dossier. Als u ook toegang wilt hebben tot het dossier dat bij uw huisarts ligt, dan kunt u hier klikken. Meer informatie vindt u op www.mijngezondheidkompas.nl, de site van de huisartsen in de regio Oss-Uden-Meijerijstad.

Hoe werkt het?

U kunt uw gezondheidsdossier inzien en beheren door zich aan te melden als gebruiker van de PGO 'Natuurlijk Samen'.

Inschrijven kan in Bernhoven

Vanwege privacy kunt u zich alleen persoonlijk inschrijven, dus niet via de telefoon of een aanmeldformulier. Vanaf 12 november kunt u op werkdagen tussen 8.30 – 16.00 uur terecht in de @Lounge in de hal van Bernhoven in Uden. Medewerkers helpen u met het inschrijven en leggen u uit hoe de PGO werkt. Vergeet niet om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. U kunt vanaf 12 november iedere werkdag bij ons terecht om u voor de PGO aan te melden. Of combineer het inschrijven voor de PGO met uw bezoek aan de specialist. Wij helpen u graag.

Waarom zou ik me inschrijven?

De PGO 'Natuurlijk Samen' is een digitaal dossier in ontwikkeling. U kunt op dit moment delen van uw eigen dossier inzien. Als reumapatiënt kunt u een overzicht vinden van uw medicatie, labuitslagen inzien, zelf metingen invoeren zoals gewicht/lengte en bloeddruk, de reumatoloog en/of reumaverpleegkundige kunnen informatie voor u klaar zetten, en u kunt vragenlijsten invullen om het beloop van uw aandoening te volgen.

Voor uw volgende afspraak met de specialist kunt u voor bepaalde aandoeningen vragenlijsten invullen. Zo kunnen u en uw specialist zich nóg beter op de volgende afspraak voorbereiden.

U krijgt op deze manier veel meer zelf de regie over uw gezondheid en welzijn.

Wat kan ik nog meer met de PGO?

U heeft inzage in uw dossier, maar in de loop van de tijd worden de mogelijkheden van de PGO uitgebreid. De tabbladen die hiervoor nodig zijn ziet u al als u zich heeft aangemeld. Bijvoorbeeld veilig via mail of chat communiceren met uw zorgverleners. Of zelf uw afspraken plannen. Kortom: de PGO gaat groeien waardoor u meer en meer de baas wordt over uw eigen gezondheid. U bepaalt straks zelf uw (gezondheids)agenda. Zo krijgt u veel meer direct zicht op uw eigen gezondheid en bepaalt u, natuurlijk in overleg met uw (huis)arts wat goed voor u is, waar u zich prettig bij voelt en wat u zelf wilt.

Is de PGO 'Natuurlijk Samen' veilig?

De PGO 'Natuurlijk Samen' is een beveiligde omgeving. U kunt er alleen in met een wachtwoord. U bepaalt zelf wie van uw behandelaars toegang hebben tot uw PGO.

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over PGO ‘Natuurlijk Samen’? Neem dan contact op met het Begeleidingscentrum PGO. De medewerkers van het centrum zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op tel.nr. 0413 – 402 847 (van 08.30 – 16.00 uur) of via pgo@bernhoven.nl