Spring naar de content

Gezinssuites

In Bernhoven bevalt u op een verloskamer. Mocht u of uw kind na de bevalling in het ziekenhuis moeten blijven, dan verblijven jullie samen op een gezinssuite op de kraamafdeling. Een gezinssuite is een éénpersoonskamer waar u met uw kind verblijft. Ook bestaat de mogelijkheid dat uw partner in deze gezinssuite blijft overnachten. In een uitzonderlijk geval verblijft u op een driepersoonskamer.

Op de Couveuseafdeling zijn ook een aantal suites waar u met uw gezin kunt verblijven. Als uw kindje extra zorg nodig heeft, kan het zijn dat uw kind op de zaal op de couveuseafdeling moet verblijven. Daar is het niet mogelijk om als gezin bij elkaar te blijven. U verblijft dan gedurende de kraamperiode op de kraamafdeling (gezinssuite). U kunt zo vaak als u wilt bij uw kind op bezoek. Na de kraamperiode bestaat altijd nog de mogelijkheid gebruik te maken van een logeerkamer zodat u dicht bij uw kind kunt blijven.

Wij streven ernaar het gezin bij elkaar te houden! Maar helaas is dit niet in alle gevallen mogelijk gezien de conditie van moeder of kind. Uiteraard spreken we samen met u af hoe we de zorg voor u en uw kind het beste kunnen inrichten.