Spring naar de content

Dermatologie

Uw huid is uw visitekaartje. Een stralende, blozende huid straalt energie en vitaliteit uit. En kan eraan bijdragen dat u zich zelfverzekerder en vrijer voelt. Zo’n huid is geen vanzelfsprekendheid. Oneffenheden, verwijde bloedvaatjes of wratjes kunnen voor een minder frisse uitstraling zorgen, maar ook wie een gladde huid heeft krijgt vroeg of laat toch te maken met de veroudering ervan. En niet iedereen is daar even blij mee.

De huid is het vakgebied van de dermatoloog. Voor zowel de behandeling van medische aandoeningen als huidverfraaiende technieken is hij de aangewezen specialist. De dermatologen van Berne Kliniek zijn stuk voor stuk bevlogen vakmensen. Tijdens een cosmetisch consult bespreken zij samen met u zorgvuldig de mogelijkheden en risico’s van een behandeling. Zo kunt u weloverwogen een beslissing nemen.

Berne Kliniek is gevestigd binnen de vertrouwde muren van Bernhoven. Met dermatologen Ronald Frank, Martine Timmermans, Petra Gorter en Else Kop en hun team weet u zich zo verzekerd van de allerbeste zorg. U bent bij ons in goede handen.