Spring naar de content

Snoek, J.

Functie
Klinisch geriater
Telefoon afdeling
0413 - 40 19 84
Aandachtsgebieden
Titel(s)
Opleidingen

Geneeskunde 2001-2008 Radboudumc, Nijmegen

Opleiding tot klinisch geriater, 2010 - 2016                                 

Specialisaties Twee Stedenziekenhuis, Tilburg, Jeroen Bosch ziekenhuis ’s-Hertogenbosch, GGZ Breburg Tilburg, Radboud UMC afdeling klinische geriatrie.
Verbonden aan Bernhoven sinds 01-09-2016
Nevenfuncties  
Lidmaatschappen verenigingen

NVKG

Publicaties

Sept 2006 Liver injury in long-term methotrexate treatment in psoriasis is relatively infrequent. Berends MA, Snoek J, de Jong EM, van de Kerkhof PC, van Oijen MG, van Krieken JH, Drenth JP.

Aliment of Pharmacology and Thereutics. 2006 Sep 1;24(5):805-11.

 

Juni 2007 Biochemical and biophysical assessment of MTX-induced liver fibrosis in psoriasis patients: Fibrotest predicts the presence and Fibroscan predicts the absence of significant liver fibrosis. Berends MA, Snoek J, de Jong EM, Van Krieken JH, de Knegt. RJ, van Oijen MG, van de Kerkhof PC, Drenth JP.

Liver International. 2007 Jun;27(5):639-45.

 

Dec 2007 Reliability of the Roenigk classification of liver damage after methotrexate treatment for psoriasis: a clinicopathologic study of 160 liver biopsy specimens. Berends MA, van Oijen MG, Snoek J, van de Kerkhof PC, Drenth JP, Han van Krieken J, de Jong EM.

Archives of Dermatology. 2007 Dec;143(12):1515-9.

Waarom ben je bij Bernhoven komen werken?

Vooral de ambitie om zinnige zorg te leveren, dicht bij de patienten, spreekt mij enorm aan. We bouwen hier aan de zorg van de toekomst.

Waarom ik voor dit specialisme heb gekozen

Het leven doorleven kleurt een mens. Ouderen zijn daardoor zeer kleurrijke patienten. Het complexe samenspel van lichaam en geest, kwetstbaarheid en veerkracht binnen de klinische geriatrie is een dans die alleen met de patient samen gedanst kan worden.

Wat mijn vak zo bijzonder maakt

Iedere oudere patiënt is uniek. Ouderenzorg vraagt daarom een brede blik, creativiteit, een goed gesprek en zorg op maat. De uitdaging in mijn vak is om samen te zoeken naar hoe die zorg op maat eruit moet zien. Het geeft mij een rijk gevoel om hiervoor een tijdje naast iemand te mogen staan, een kijkje in iemands ziel te mogen nemen en er dan samen het beste van te maken.

 

Afdelingen