Spring naar de content

Beveiligd mailen van en naar Bernhoven

Bernhoven is verantwoordelijk voor het veilig versturen van vertrouwelijke (patiënt)informatie. Het bewaken van die vertrouwelijke gegevens vindt Bernhoven uitermate belangrijk. Om te voldoen aan de wet op bescherming van persoonsgegevens is Bernhoven in april met een beveiligde e-mailmethode gestart.

Wat betekent dit voor u?

Een beveiligde e-mail van Bernhoven betekent dat deze vergrendeld aan u wordt verzonden. U ontvangt een gewone e-mail van een contactpersoon uit Bernhoven. In deze e-mail staat een link naar een beschermde omgeving van KPN. Na een eenmalig registratieproces kunt u alle vergrendelde e-mails van Bernhoven in deze omgeving lezen en beantwoorden.

U kunt ook nog steeds mails onbeveiligd beantwoorden via uw reguliere mailbox. U maakt zelf de afweging wanneer u van de beveiligde omgeving gebruik maakt.

Meer informatie

Bekijk hier de instructie voor het ontvangen en versturen van beveiligde e-mails van en naar Bernhoven. Lukt het niet om een beveiligde mail te lezen of te beantwoorden, neem dan contact op met de zender van de e-mail (dit staat in het bericht van KPN).