Skip to Content

Stappen digitaal afspraak maken bloedafname voor 1 februari

Wil je bloed laten prikken, materiaal ophalen of materiaal inleveren? Dit kan alléén op afspraak. Volg onderstaande stappen om online een afspraak te maken.

  1. Klik hier om naar de pagina van bloedafname te gaan. 
  2. Klik op de link 'Maak hier een afspraak'.
  3. Je bent nu op de pagina om een afspraak te maken. Maak een keuze uit de aangeboden opties.
  4. Kies de juiste afspraak, bijvoorbeeld 'bloedafname volwassene' of 'bloedafname Trombosedienst'.
  5. Klik op 'volgende'. Kies nu een van de aangeboden locaties.
  6. Kies dan de datum en de tijd die achter de locatie getoond wordt. Door op de kalender en op het tijdstip te klikken worden hier meerdere mogelijkheden getoond.
  7. Klik op 'volgende' en vul je naam, geslacht, e-mail en telefoonnummer in. De e-mail is nodig om de bevestiging voor deze afspraak naar je toe te sturen.
  8. Klik op 'volgende'. Er wordt nu een overzicht van verschillende gegevens getoond ter controle. Kloppen de gegevens van deze afspraak, klik dan op 'bevestigen'. Let op! Als je deze niet bevestigd wordt de afspraak niet ingepland.
  9. Na het bevestigen van de afspraak zie je jouw afspraaknummer. Noteer dit nummer als je een afspraak hebt gemaakt voor de polikliniek bloedafname in Oss of Bernhoven Uden. Dit nummer heb je nodig om je op locatie aan te melden bij de aanmeldzuil. 
  10. Het is ook mogelijk om de afspraak uit te printen. Klik dan op de printknop.  

Heb je hulp nodig? Vraag aan iemand in je omgeving je te helpen bij het maken van een digitale afspraak. Ook is het mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Onze medewerkers helpen je graag. Bel van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur naar 0413 – 40 19 08.