Spring naar de content

Werken voor je toekomst

Bernhoven heeft veel te bieden als werkgever, zowel in zorgfuncties als in niet-zorggerelateerde functies.

Bernhoven heeft veel te bieden als werkgever en als leerorganisatie. Als algemeen ziekenhuis vervullen wij een prominente rol in de regio Uden, Oss en Veghel. Dit alles maakt dat Bernhoven een uitdagende werkgever is met vele mogelijkheden op verschillende gebieden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, evenals oog voor de patiënt en zijn familie.

Samen eigentijds de allerbeste zorg bieden. Dát is waar Bernhoven voor staat. Om dit waar te kunnen maken zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega's die onze organisatie hierin kunnen versterken. Wij streven naar het verbeteren van onze kwaliteit, klantgerichtheid en samenwerking binnen en buiten de muren van het ziekenhuis.
Wij staan open voor de feedback van onze patiënten en bezoekers en vragen hier ook regelmatig zelf naar. Opleiden van medewerkers vinden wij zeer belangrijk, zowel voor de groei van de organisatie als voor de ontwikkeling van de medewerkers zelf.

Bernhoven staat bekend om de Brabantse gemoedelijkheid, waar patiënten en medewerkers geen nummer zijn, maar unieke personen!

Wat betekent werken binnen Bernhoven?

Wij hanteren de volgende kerncompetenties, die wij voor al onze medewerkers belangrijk vinden:

  • Kwaliteitsgerichtheid. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk en handelt hier ook naar.
  • Klantgerichtheid. Je handelt naar de wensen en behoeften van de klant/patiënt. Als je niet precies weet wat de klant wil, of waar deze behoefte aan heeft, dan probeer je hier achter te komen. Klanttevredenheid is voor jou het allerbelangrijkste in je werk!
  • Samenwerken. Je vindt het belangrijk om samen met je collega's tot een goed resultaat te komen. Je levert zelf een actieve bijdrage aan een goede samenwerking.