Spring naar de content

Werken voor je toekomst

Bernhoven heeft veel te bieden als werkgever, zowel in zorgfuncties als in niet-zorggerelateerde functies.

Combineer jij passie voor ‘de zorg’ met de wens om te vernieuwen en uitdagingen niet uit de weg te gaan? Dan zit je goed bij Bernhoven. Wij zijn een spraakmakend algemeen ziekenhuis. Wij voldoen aan alle eisen van de tijd, sterker nog, wij durven toonaangevend te zijn als het gaat om nieuwe ideeën over zorgverlening. In Bernhoven draait het om mensen: in de eerste plaats onze patiënten, maar ook onze medewerkers zijn voor ons uniek. Want zij maken ons ziekenhuis tot die persoonlijke en unieke omgeving waar mensen zich welkom voelen. Dat geldt ook voor onze contacten met huisartsen en andere zorgaanbieders. De lijnen zijn kort, open en direct. Daar worden onze patiënten beter van!

Wat betekent werken binnen Bernhoven?

Wij hanteren de volgende kerncompetenties, die wij voor al onze medewerkers belangrijk vinden:

  • Kwaliteitsgerichtheid. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk en handelt hier ook naar.
  • Klantgerichtheid. Je handelt naar de wensen en behoeften van de klant/patiënt. Als je niet precies weet wat de klant wil, of waar deze behoefte aan heeft, dan probeer je hier achter te komen. Klanttevredenheid is voor jou het allerbelangrijkste in je werk!
  • Samenwerken. Je vindt het belangrijk om samen met je collega's tot een goed resultaat te komen. Je levert zelf een actieve bijdrage aan een goede samenwerking.

Links in het menu vind je meer informatie over werken bij Bernhoven.