Skip to Content

Profiel

Een operatie is voor de meeste mensen een spannend moment. Ik vind het belangrijk dat patiënten zich in goede handen voelen op de operatiekamer. Het is fijn om ervoor te kunnen zorgen dat mensen een operatie zo comfortabel en veilig mogelijk kunnen ondergaan.

Het vak anesthesiologie is heel breed, en iedere dag is anders. Je helpt patiënten van jong tot oud, op de operatiekamer en daarbuiten. Ik vind het leuk om praktisch bezig te zijn en iedere dag nauw samen te werken in een groot team.

Mijn aandachtsgebied binnen de anesthesiologie is pijngeneeskunde. Als pijnspecialist probeer ik te zorgen dat mensen met aanhoudende pijnklachten minder beperkt worden in hun dagelijks leven. Omdat er zoveel dingen zijn die invloed hebben op de pijn, kunnen wij patiënten op verschillende manieren helpen. Denk bijvoorbeeld aan pijnstillers, verdoving van een zenuw of gerichte fysio- of oefentherapie. Maar we weten bijvoorbeeld ook dat gezond leven (zoals een goed slaapritme, voldoende ontspanning, gezonde voeding) een belangrijke voorwaarde is om pijnklachten te kunnen verminderen. Ik vind het erg belangrijk om de behandeling toe te spitsen de persoonlijke situatie van de patiënt, en dus samen te kijken wat passend is.

Opleiding

Jaar

Geneeskunde - Radboud Universiteit Nijmegen

2008 - 2015

Specialisatie Anesthesiologie - Radboudumc Nijmegen

2015 - 2022

Perifere opleiding - Rijnstate Arnem en Sint Maartenskliniek Nijmegen

 

Differentiatie pijngeneeskunde - Radboudumc Nijmegen

 

Lidmaatschappen/verenigingen

  • Lid Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA)

AGB-code: 03312330