Skip to Content

Profiel

Sinds 1998 werk ik met veel plezier als kinderarts in ons ziekenhuis. We hebben een fijn team van kinderartsen, verpleegkundig specialisten en een Physician Assistant. Samen met verpleging, pedagogisch medewerkers, poli-assistentes en secretaresses realiseren we een hele goede kindergeneeskundige zorg. Daar ben ik trots op.
Als kinderarts vind ik het leuk om uit te zoeken wat de oorzaak van ziektes bij de kinderen is en om de juiste behandeling te kiezen. Dit doe ik graag in samenspraak met de ouders en zo nodig met andere collegae. Ik ben open, zorgzaam en kan goed analyseren.

Ik ben kinderarts voor kinderen met alle soorten problemen van 0 tot 18 jaar. Ik heb extra ervaring in problemen met plassen, poepen en zindelijkheid bij kinderen. Samen met onze gespecialiseerd verpleegkundige, de kinderpsycholoog, pedagogisch medewerker en kinderfysiotherapeut houd ik een speciaal spreekuur voor kinderen die voor deze problemen een zogenaamde multidisciplinaire behandeling nodig hebben. Zo nodig vraag ik advies aan de uroloog of kinderuroloog.

Ook heb ik speciale interesse in jonge kinderen met eetproblemen. We hebben voor kinderen met deze problemen regelmatig een speciaal overleg met kinderpsychologe, diëtiste en 2 kinderartsen.

Opleiding

Jaar

Geneeskunde -  Universiteit van Amsterdam

1982 - 1990 

Kindergeneeskunde - Wilhelmina kinderziekenhuis Utrecht en Catharinaziekenhuis Eindhoven

1994 - 1998

Verdieping kinderurologie - Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht

2017

STIR Coaching opleiding

2022

Lidmaatschappen/verenigingen

  • Lid Nederlandse Vereniging voor kindergeneeskunde, sectie kindermaag-, darm- en leverziekten
  • Lid Nederlandse Vereniging voor Continentie bij Kinderen

Nevenfuncties

  • Intervisieleider Individueel Functioneren Medisch Specialisten (IFMS)

AGB-code: 03016911