Skip to Content

Eigen vervoer routebeschrijving

Kom je met eigen vervoer naar Bernhoven in Uden of naar de polikliniek Oss? Hier vind je een uitgebreide routebeschrijving.

Route naar Bernhoven, ziekenhuis Uden

Met Google Maps kun je eenvoudig je route plannen naar het ziekenhuis in Uden.

Vanuit Oss

Neem de A50 richting Eindhoven. Verlaat de snelweg bij afslag 14 (Zeeland/Uden-Centrum/Vorstenbosch). Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Rondweg. Ga op de volgende rotonde rechtdoor. Neem bij de rotonde die daarna komt de 3e afslag. Je ziet het ziekenhuis aan je rechterhand liggen.

Reistijd vanaf het moment dat je de A50 oprijdt: ca. 7 minuten.

Vanuit Veghel

Neem de A50 richting Nijmegen. Verlaat de snelweg bij afslag 14 (Zeeland/Uden- Centrum/Vorstenbosch). Voeg rechtsaf in op de Rondweg. Neem op de rotonde de 3e afslag. Je ziet het ziekenhuis aan je rechterhand liggen.

Reistijd vanaf het moment dat je de A50 oprijdt: ca. 5 minuten.

Spoedpost

In Uden is ook de Spoedpost. Dit is de spoedeisende hulp en de huisartsenpost. Kom je voor de Spoedpost, volg dan als je bij Bernhoven bent aangekomen de borden ‘Spoedpost’. De spoedpost vind je aan de zijkant van het ziekenhuis aan de Annaboulevard, dus niet bij de hoofdingang.

Route naar polikliniek Oss

Met Google Maps kun je eenvoudig de route plannen.

Vanuit ‘s-Hertogenbosch / Utrecht

Neem op de A59 richting Oss afslag 52: Oss-Heesch. Ga onder aan de afslag rechtsaf de Cereslaan op. Sla bij de eerste stoplichten rechtsaf naar de Ruwaardsingel. Ga rechtdoor over de rotonde en sla bij de stoplichten linksaf naar de Doctor Saal van Zwanenbergsingel. Neem op de rotonde eerste afslag naar de Joannes Zwijsenlaan en sla meteen de eerste weg linksaf, de Medicijnstraat in. Rijd door tot de eerste straat rechts, dit is de Gezondheidslaan.

Vanuit Veghel / Uden

Wil je vanuit Veghel/Uden naar de polikliniek van Bernhoven op Plein Zwanenberg in Oss? Ga dan vanuit Veghel/Uden over de A50 richting Nistelrode/Oss. Neem afslag 16 (Oss/Heesch) en volg de Graafsebaan (N329). Neem de afslag Hartog Hartogsingel en ga dan linksaf de Julianasingel op. Rijd rechtdoor en ga na de stoplichten rechtsaf de Dr. Saal van Zwanenbergsingel op. Bij de rotonde ga je rechtsaf en aan je linkerhand zie je Plein Zwanenberg.

Vanuit Nijmegen

Neem de A50 richting ‘s-Hertogenbosch, vervolgens de A59 richting ‘s-Hertogenbosch. Neem op de A59 richting Oss afslag 53: Heesch/Oss-Oost. Sla rechtsaf naar de Graafsebaan (borden naar Oss/Berghem). Neem vervolgens na 2 km de afslag richting de Hartogsingel en sla linksaf om op de Hartog Hartogsingel te blijven. Sla na 2 km rechtsaf naar de Dr. Saal van Zwanenbergsingel. Neem dan op de rotonde de 1e afslag en sla direct linksaf de Medicijnstraat in. Na 140 meter sla je linksaf naar de Gezondheidslaan.

Vanuit Venlo

Ga via de A73 naar Nijmegen en dan via de A50 richting 's-Hertogenbosch. Volg verder de routebeschrijving vanuit Nijmegen, zoals hierboven beschreven.