Skip to Content

Herhaalrecept aanvragen

Vraag een herhaalrecept aan via onderstaand formulier. Je kan alleen een herhaalrecept aanvragen voor medicijnen die voorgeschreven zijn door een specialist in Bernhoven.

De medicijnen liggen na 3 werkdagen klaar bij je eigen apotheek. Heb je te weinig medicijnen op voorraad voor de komende 3 dagen? Of lukt het niet om het formulier volledig in te vullen? Neem dan telefonisch contact op met de desbetreffende polikliniek om een herhaalrecept aan te vragen. In het overzicht van de poliklinieken en afdelingen vind je de telefoonnummers.

Herhaalrecept aanvragen

Vul je e-mailadres in om een bevestiging van je aanvraag te ontvangen
Bijvoorbeeld 2x 20mg per dag

Let op! Ingevulde formulieren worden per poli of specialisme verwerkt. Je kunt alleen meerdere medicijnen in dit formulier aanvragen als ze door hetzelfde specialisme of dezelfde poli zijn voorgeschreven. Is het volgende medicijn voorgeschreven door een andere poli of specialisme? Vul dan alsjeblieft een nieuw formulier in.

Bijvoorbeeld 2x 20mg per dag
Bijvoorbeeld 2x 20mg per dag
Bijvoorbeeld 2x 20mg per dag
Bijvoorbeeld 2x 20mg per dag
De medicijnen liggen 3 werkdagen na het aanvragen klaar bij je apotheek

* Verplicht veld

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. We gebruiken deze alleen voor het doel waarvoor je de gegevens invult. Alle gegevens die je hier invult versturen we beveiligd (versleuteld). Hiermee zorgen we ervoor dat je gegevens niet door anderen ingezien kunnen worden. Of dat je gegevens door anderen worden misbruikt.