Skip to Content
Uden

Ziekenhuis en polikliniek

Bezoekadres

Nistelrodeseweg 10, 5406 PT Uden

Postadres

Postbus 707, 5400 AS Uden

Telefoon

0413 - 40 40 40
Oss

Polikliniek

Bezoekadres

Gezondheidslaan 1a, 5342 JW Oss

Postadres

Postbus 707, 5400 AS Uden

Telefoon

0413 - 40 40 40

 

Informatie over hoe je Bernhoven kan bereiken

Bernhoven is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Meer over de routes en parkeren vind je hier. 

Bernhoven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Hier vind je meer informatie over de busverbindingen naar het ziekenhuis in Uden en de polikliniek in Oss.

Bernhoven is goed bereikbaar met eigen vervoer. Hier vind je uitgebreide routebeschrijvingen naar ons ziekenhuis in Uden en de polikliniek in Oss.

Je kunt in Uden betaald parkeren op het ziekenhuisterrein. De gemeente Uden is eigenaar van het parkeerterrein bij Bernhoven. Voor vragen of klachten over parkeren bij Bernhoven verwijzen wij je daarom naar de gemeente Uden. Parkeren kost €1,25 per uur. Vanaf 4 uur kost parkeren € 5,00. De betaalautomaten vind je bij de ingang van het ziekenhuis. Je kunt betalen met contant geld of met je pinpas. Op www.parkerenbernhoven.nl vind je meer informatie over de mogelijkheden voor parkeerabonnementen bij Bernhoven.

In Oss kun je gratis parkeren op de parkeerterreinen rondom de polikliniek.

Op werkdagen rijdt tussen 8.00-17.00 uur een shuttledienst tussen de parkeerplaats en de hoofdingang van het ziekenhuis. Deze gratis shuttledienst brengt je graag naar de hoofdingang en rijdt je ook weer terug naar de parkeerplaats. Is de shuttledienst niet in de buurt maar wil je er gebruik van maken? Dan kun je bellen naar T 06-26 25 41 52.

Voor mensen met een elektrische fiets hebben we een oplaadpunt. Je vindt het oplaadpunt in het midden van de fietsenstalling bij de hoofdingang. Er kunnen maximaal vier fietsen tegelijkertijd opgeladen worden. Zorg wel zelf voor een kabel waarmee je de accu van je elektrische fiets kunt opladen.