Skip to Content

Parkeren, shuttle, oplaadpunt e-bike

Kom je met eigen vervoer naar Bernhoven in Uden of naar polikliniek in Oss? Hier vind je informatie over parkeren, parkeerkosten en de shuttledienst.

Parkeren bij Bernhoven

Je kunt in Uden betaald parkeren op het ziekenhuisterrein. De gemeente Uden is eigenaar van het parkeerterrein bij Bernhoven en verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud. Voor vragen of klachten over parkeren bij Bernhoven verwijzen wij je daarom naar de gemeente Uden.

Parkeren kost €1,25 per uur. Vanaf 4 uur kost parkeren € 5,00. Let op: als je met de auto het parkeerterrein verlaat, kun je het kaartje niet opnieuw gebruiken. De betaalautomaten vind je bij de ingang van het ziekenhuis. Je kunt betalen met contant geld of met je pinpas.

In Oss kun je gratis parkeren op de parkeerterreinen rondom de polikliniek.

Parkeerabonnement Bernhoven Uden
Je kunt een weekkaart kopen. Een weekkaart kost € 16,50 inclusief administratiekosten. De weekkaart is zeven dagen geldig.

Kom je regelmatig naar Bernhoven? Dan kun je ook kiezen voor een vier weken kaart. Deze kaart is 28 dagen geldig en kost € 29,00 inclusief administratiekosten. Je kunt met een abonnement de parkeerplaats op elk moment verlaten en ook weer inrijden.

Je kunt een abonnement afsluiten via een keuzeknop op de betaalautomaten.

Shuttledienst Bernhoven Uden

Op werkdagen rijdt tussen 8.00 - 17.00 uur een shuttledienst tussen de parkeerplaats en de hoofdingang van het ziekenhuis. Loop je wat moeilijker? Dan is de shuttledienst misschien een uitkomst. Onze gratis shuttledienst brengt je graag naar de hoofdingang en rijdt je ook weer terug naar de parkeerplaats. Overigens is de shuttledienst er voor iedereen. Ook als je wel goed loopt, kun je zo instappen om gratis mee te rijden. Is de shuttledienst niet in de buurt maar wil je er gebruik van maken? Dan kun je bellen naar T 06-26 25 41 52.

 

 

Halen en brengen

Als je wordt gebracht of opgehaald, kan de auto doorrijden naar de hoofdingang van Bernhoven. Hier zijn enkele parkeerplaatsen voor in- en uitstappen.

Oplaadpunt e-bike

Je kunt natuurlijk ook met de fiets naar Bernhoven komen. Voor mensen met een elektrische fiets hebben we een oplaadpunt. Je vindt het oplaadpunt in het midden van de fietsenstalling bij de hoofdingang. Er kunnen maximaal 4 fietsen tegelijkertijd opgeladen worden.